Категорії

Коробка загадка з лялькою HairDorables HC12-1

Крім ляльки Хэрдораблс ви можете знайти в упаковці і 3 аксесуари для ляльки, як те, ребень, колекційний постер, картка, наклейки, взуття, окуляри, ангельські крила, роликові ковзани, сумки, головні убори.

Read moreПоказати менше
124,50 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
HC12-1
Бренд:
rating Читати 3 відгуки
Середня оцінка: 4.5/5 Кількість відгуків: 3
Опис

Коробочка загадка з лялькою і численними аксесуарами.

Головним призом в подарунок є лялечка, але ось яка з 12 штук в серії ви знайдете залишається загадкою до самого моменту відкриття. Ви можете знайти одну з 12 ляльок Ноа (Noah), Бела (Bella), Ді Ді (Dee Dee), Селлі (Sallee), Кет (Kat), Скайлар (Skylar), Гармонія (Harmony), Ніл (Neila), Калі (Kali), Верби (Willow), Бріт (Brit), Рейн (Rayne).

Також крім ляльки Хэрдораблс ви можете знайти в упаковці і 3 аксесуари для ляльки, як те, ребень, колекційний постер, картка, наклейки, взуття, окуляри, ангельські крила, роликові ковзани, сумки, головні убори.

Купити дитячі ляльки з волоссям HairDorables оптом і в роздріб з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Міст Єкспрес, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення ляльок оптом становить 25 долларів. Сабрина (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гироскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гиробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
HC12-1

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
склад
Акрил
Пластик
Comments
Отзыв
rating 5
есть фото раскрытой игрушки
відповідь: нет
rating 4
rating 4
Есть домик хайдораблс
відповідь: нет
Вам також може сподобатися
Артикул: A5-2
У ящику 288 штук силіконових антистресів тягучок фрукти та овочі. В упаковці 12 штук тягучок пісок у вигляді банана, моркви, баклажану, кукурудзи, огірка. Довжина іграшки антистрес тягучки Овочі та Фрукти становить 15...
Артикул: SK13-14
У ящику 36 штук дитячих іграшкових сейфів у вигляді червоної пожежної машини оптом. Висота іграшки скарбнички сейфа пожежна машина складає 32 см, ширина 16 см, а довжина 11 см. Сейф Пожежна машинка оснащена...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 144 штуки. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...
Артикул: SK13-5
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.

Налаштування

Меню