Категорії

Металеві машинки Metall Car 40 шт N12-5

У ящику 2400 машинок. В одній упаковці 40 штук металевих машинок спортивних легкових автомобілів

Довжина металевої машинки 7 див, висота 1 див, а ширина 3 див.

Read moreПоказати менше
7,89 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 40 шт
Стан
Новий
Артикул:
N12-5
Бренд:
rating Читати 4 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 4
Опис

Metall car зроблені у вигляді гоночних машинок для організації гонок або для створення колекції. Дно машини зроблено із чорного пластику, а верх машинки з металу. Поверх металу зовнішня сторона машини вкрита кольоровою плівкою із зображенням частин машини.

Довжина машинки 7 див, висота 1 див, а ширина 3 див. У упаковці 40 штук металевих машинок різного кольору. Машинки запаковані у картонну коробку синього кольору із пластиковою вставкою білого кольору.

Дитячі металеві моделі машинок призначені для дітей від трьох років. В упаковці зібрано 40 машинок у різних кольорах та формах.

Купити іграшки дитячі металеві Metall Car з запусками оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення металевих машинок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним гуртом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
N12-5

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Металеві машинки
довжина
70 мм
Ширина
30 мм
Висота
10 мм
склад
Метал
Пластик
Comments
Відфільтрувати відгуки
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 5
когда будут в наличии
відповідь: подпишитесь на рассылку, как только получим вам придет уведомление
rating 4
rating 5
rating 5
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню