Категорії

Інтерактивний робот динозавр на радіокеруванні PA9-5

Довжина робота динозавра Теранозаврт Рекс з пультом управління становить 35 см, ширина 15 см, а висота 28 см.

Read moreПоказати менше
581,00 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
PA9-5
Бренд:
rating Читати 3 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 3
Опис

Дитяча іграшка зроблена у вигляді фантастичного робота динозавра, яким можна керувати за допомогою пульта управління. Робот тиранозавр Рекс видає жахливі звуки.

Робот інтерактивний динозавр крім бойових завдань може співати і танцювати, видавати різні звуки, розважаючи дитини. Працює робот від 3 акумуляторних батарей, які включені в комплект постачання, сумарної ємність 800 mAh, що дозволить розважатися цим роботом вашій дитині до 30 хвилин. Батарейки заряджаються через спеціальний хаб, що входить в комплект поставки.

Управлятися робот за допомогою спеціального пульта управління, на якому виведено багато функціональних клавіш, завдяки чому ваша дитина швидко навчиться керувати роботом. Пульт управління працює від пальчикових батарейок, що не включені в комплект поставки радіокерованого робота. Дистанція впевненого контролю робота динозавра становить 10 метрів.

Довжина робота динозавра Теранозаврт Рекс з пультом управління становить 35 см, ширина 15 см, а висота 28 см. Робот динозавр поставляється з пультом управління і зарядкою для батарейок

Купити дитячі іграшки Роботи динозаври Тиранозавр Рекс на пульті управління оптом і в роздріб з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Міст Єкспрес, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення іграшок на радіокеруванні оптом становить 25 долларів. Сабрина (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гироскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гиробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
PA9-5

Лист даних

вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Радіокеровані іграшки
довжина
350 мм
Ширина
150 мм
Висота
280 мм
склад
Пластик
Радіоуправління
Так
харчування
Акумулятор
Comments
Отзыв
rating 5
rating 5
rating 4
а есть большой динозавр огнедыщащий
відповідь: уже нет, будут осенью
Вам також може сподобатися
Артикул: SK13-14
У ящику 36 штук дитячих іграшкових сейфів у вигляді червоної пожежної машини оптом. Висота іграшки скарбнички сейфа пожежна машина складає 32 см, ширина 16 см, а довжина 11 см. Сейф Пожежна машинка оснащена...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 144 штуки. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...
Артикул: SK13-5
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.
Артикул: SK16-1
У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом. Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною...

Налаштування

Меню