Категорії

Набір термомозаїки 3D в пакетиках Будівельна техніка 340-460 деталей L6-17

У ящику 240 пакетиків наборів термомозаїки для дітей у вигляді будівельної техніки

У кожному пакеті зібрано інструкцію, рамки та намистини різних кольорів завдовжки та діаметром 5 мм.

У кожному наборі від 340 до 460 намистин термомозаїки.

Read moreПоказати менше
49,80 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 3 шт
Стан
Новий
Артикул:
L6-17
Опис

Дешеві дитячі набори термомозаїки Будівельної техніки складаються з рамки заготовки, кольорової картинки, пінцету, пергаменту та намистин різних кольорів для відтворення картинки. Довжина намистини термомозаїки складає 5 мм. Діаметр намистини 5 мм. Об'ємна 3D термомозаїка має картинки із зображенням будівельної техніки у жовтому, білому та сірому кольорах бусин. Для створення об'ємної фігурки вам необхідно спочатку скріпити окремі стінки, а потім об'єднати їх в одну фігуру за допомогою розігріву країв праскою.

В одному пакеті може бути від 340 до 4400 намистин залежно від малюнка заготівлі термомозаїки. Набір запакований у запаяний пакет висотою 19 см, шириною 12 см, а товщиною 2 см.

Купити дитячі набори теромо мозаїки в пакетах Будівельна техніка оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення термо мозаїк оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
L6-17

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
6 років
бренд
Іграшки оптом
Тип
Термомозаїка
довжина
5 мм
Діаметр
5 мм
склад
Пластик
Кількість деталей
340-460
Comments
Вам також може сподобатися

Налаштування

Меню