Категорії

Гумові круги з блискітками Рожевий 90 см Pa50-41

Діаметр плавального кола з блискітками складає 90 см.

У ящику 100 штук гумових кіл з блискітками рожевого та золотого кольору.

Read moreПоказати менше
103,75 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
Pa50-41
Опис

Надувні кола зроблені з двох кольорів. Нижня частина кола зроблена з матового рожевого полівінілхлориду, а верхня прозора з прогумованої слюди. У самому колі помістили блискітки золотистого та срібного кольору.

Діаметр плавального кола з блискітками становить 90 см. У ящику 100 штук гумових кіл із блискітками рожевого та золотого кольору. Кожне коло запаковано у пакет і має етикетку із зазначенням розміру.

Купити надувні кола з рожевими блискітками оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення надувних кіл з блискітками оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
Pa50-41

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
6 років
бренд
Надувні круги
Тип
Плавальні круги
Ширина
900 мм
Діаметр
90 см
склад
Полівінілхлорид
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: 1916
У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді трапеції жовтого кольору, прикрашений білими яблуками. Форма кола нагадує розрізане яблуко.
Артикул: 1923
Внутрішній периметр плавального кола із ніжками краб становить 26 см на 21 см. У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді кола, ніс якого прикрашений рожевим крабом з витріщеними чорними очима...

Налаштування

Меню