Категорії

Іграшки антистреси середня фосфорна Труба Гофра, що світиться R201-4

У ящику 600 штук, а в упаковці 6 штук пластмасових труб антистресів фосфорних Поп Іт Труба Гофра, що світиться

Довжина фосфорної гофрованої трубки попит становить 20 см, а діаметр 30 мм.

Read moreПоказати менше
7,47 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 6 шт
Стан
Новий
Артикул:
R201-4
rating Читати 5 відгуки
Середня оцінка: 4.5/5 Кількість відгуків: 5
Опис

Дитячі пластмасові іграшки антистреси зроблені у вигляді трубки, що складається, які в народі називають гофра. При швидкому складанні гофри ви отримаєте заспокійливий звук, який замінить вам ляскання пухирці. Завдяки круглим отворам труби можна з'єднувати між собою та виходить довгий тунель. Додатково пластик труби гофра наповнений світлонакопичувальними елементами, які світяться в темряві, завдяки чому трубка стає фосфорною.

Довжина антистресу труби гофру становить 20 см у складеному вигляді. Діаметр трубки гофри становить 30 мм. В упаковці 12 штук трубок гофри у шести кольорах.

Купити дитячі іграшки, що світиться, антистреси фосфорні труби гофра 20 см середня оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення дитячих іграшок оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого по оптовим цінам дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
R201-4

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Антистрес
довжина
20 см
Ширина
30 мм
Діаметр
30 мм
склад
Пластик
Videos

Click on a thumbnail to load the video

Comments
Відфільтрувати відгуки
(2)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 4
цікавить на опт
rating 4
rating 4
rating 5
rating 5
Есть двойная гофра
відповідь: уже закончились
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню