Категорії

Тягнеться іграшка стрейч Гуджітсу Goojitzu Єдиноріжка поні A10-5

У ящику 144 штуки іграшок Гуджитсу Поні Єдинороги Poopsie оптом

Висота гумової фігурки, що тягнеться Goojitzu Єдиноріжки Поняшка складає 13 см, а ширина до 15 см. Така маленька іграшка може розтягуватися до 1.5 метра і після ослаблення вона знову приймає вихідну форму.

Read moreПоказати менше
112,05 ГРН . 132,80 ГРН
-20,75 ГРН
2-3 дні

Об’ємні знижки

Кількість Ціна за одиницю Ви економите
10 103,75 ГРН 290,50 ГРН
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
A10-5
Бренд:
rating Читати 5 відгуки
Середня оцінка: 4.5/5 Кількість відгуків: 5
Опис

Дитячі гумові іграшки антистрес зроблені у вигляді одноріжки поні у п'яти кольорах. Кожна стрейч іграшка понішка єдиноріг має свій колір, який відповідає кольору упаковки.

Висота гумової фігурки Goojitzu, що тягнеться, Єдиноріжка Poopsie поні становить 12 см, а ширина до 15 см. Така маленька іграшка може розтягується до 1.5 метра і притому після ослаблення вона знову набуває вихідної форми.

Кожна фігурка Гуджітсу Поні одноріжки запечатана у пластикову підставку та індивідуальне картонне пакування з вітражною вставкою.

Купити іграшки антистреси гумові іграшки герої Гуджитсу Поні Goojitzu Poopsie Єдиноріжка оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення подарунків оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
A10-5

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Антистрес
Ширина
150 мм
Висота
130 мм
склад
Гума
Comments
Відфільтрувати відгуки
(2)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 4
rating 5
rating 4
rating 5
rating 4
нужны сказочные единорожки пони интерактивные оптом
відповідь: уже продали
Вам також може сподобатися
Артикул: SK15-5
Довжина ручного вентилятора з функцією генератора мильних бульбашок Єдиноріжка Поні складає 23 см, ширина 7 см. У ящику 192 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 12 штук механічних вентиляторів генераторів...
Артикул: P4-7
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-8
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-5
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. В одній коробці зібрано 16 окремих конструкторів по 50...

Налаштування

Меню