Категорії

БейБлейд Beyblade X-Mighty Mage, X-Faire Dragon, X-Wild Wolf Blue, X-Wild Wolf Green P2-5

У ящику 216 шт, у дозі 108 штук Beyblade X оптом.

У наборі зібрано беблейди серії X, як то X-Mighty Mage, X-Faire Dragon, X-Wild Wolf Blue, X-Wild Wolf Green.

У набір входить дзига блейда X діаметром 5.5 см, автомат запуску і шнур. Кожен Beyblade X запечатаний у картонну подарункову коробку заввишки 26 см, завдовжки 16 см, а завширшки 4.5 см.

Read moreПоказати менше
124,50 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 4 шт
Стан
Новий
Артикул:
P2-5
Бренд:
Опис

Шукайте унікальну та захоплюючу гру для вашої дитини? Пропонуємо вам набір Beyblade X! У нас є чотири приголомшливі моделі: X-Mighty Mage, X-Faire Dragon, X-Wild Wolf Blue та X-Wild Wolf Green. Кожен з них має свій неповторний дизайн і функціонал, який зробить гру ще більш захоплюючою.

Наш X-Mighty Mage – це справжня магічна сила на твоєму пальці! Блейд має діаметр 5,5 см, що забезпечує стабільність обертання та дозволяє видавати неймовірні трюки. Автоматичний запуск та шнур дозволяють легко розпочати гру відразу після розпакування. Також у наборі ви знайдете картонну подарункову коробку, яка зробить ваш подарунок ще ефектнішим.

Якщо ваша дитина любить драконів, то X-Faire Dragon – це ідеальний вибір! З його допомогою ваша дитина зможе створити неповторні повітряні трюки, які завоюють серце навіть найвибагливішої дитини. Діаметр 5,5 см забезпечує стабільне обертання блейда, а механічна система дозволяє контролювати рух. Увімкніть свою фантазію та перемагайте у захоплюючих битвах!

X-Wild Wolf Blue та X-Wild Wolf Green - це блейди, які перетворять вашу гру на справжню пригоду! Ці моделі мають яскравий та стильний дизайн, а також надають унікальну можливість керувати обертанням блейду. Склад із пластику та металу забезпечує міцність та довговічність кожного елемента блейда. Тепер ваша дитина може створити свою команду та боротися зі своїми друзями.

Beyblade X - це ідеальний подарунок для дітей від 3 років. У нас є все, що потрібно: емоційні блейди, чудовий дизайн, якісні матеріали та висока функціональність. Не пропустіть можливість поринути у захоплюючий світ бейблейдів з нами! Замовте набір зараз та отримайте весь функціонал Beyblade X за оптовою ціною – 216 штук у ящику або 108 штук у дозі.

Купити іграшки бейблейди Beyblade X оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення блейдів оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P2-5

Лист даних

вік
3 роки
бренд
BeyBlade
Тип
Beyblade
Діаметр
55 мм
склад
Метал
Пластик
харчування
Механічні
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: P4-8
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-5
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. В одній коробці зібрано 16 окремих конструкторів по 50...
Артикул: SK13-11
У ящику 168 штук інерційних машинок, що світяться, оптом. В упаковці 8 штук дитячої заводної військової техніки, як танк, радіолокаційна установка, зенітна установка, а також пускова установка ракет. Вся техніка...
Артикул: SK11-2
У ящику 360 штук силіконових йо-йо, що світяться, у вигляді героїв гри Хаггі Ваггі , в упаковці 12 штук дитячих іграшок оптом. Висота гумового йо-йо Хагі Вагі складає 14 см, а ширина 9см. В упаковці 3 кольори: синій,...

Налаштування

Меню