Категорії

Набір Beyblade X: X-Mighty Mage VS X-Wild Wolf Blue та набір X-Faire Dragon VS X-Wild Wolf Green P2-7

У ящику 120 шт, в дозі 60 ігрових наборів Beyblade X оптом.

В одному комплекті зібрано 2 блейди, як то, X-Mighty Mage VS X-Wild Wolf Blue або комплект з X-Faire Dragon VS X-Wild Wolf Green.

У набір входить дзига блейда X діаметром 5.5 см, автомат запуску і шнур. Кожен набір Beyblade X 7 сезону запечатаний у картонній подарунковій коробці висотою 24 см, довжиною 20 см, а шириною 6.5 см.

Read moreПоказати менше
157,70 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
P2-7
Бренд:
Опис

Представляємо вашій увазі набори Beyblade X: X-Mighty Mage VS X-Wild Wolf Blue та X-Faire Dragon VS X-Wild Wolf Green-унікальні ігрові комплекти для справжніх фанатів Beyblade!

Кожен набір включає 2 блейди, які готові до захоплюючих поєдинків на арені! X-Mighty Mage VS X-Wild Wolf Blue та X-Faire Dragon VS X-Wild Wolf Green - два неперевершені поєднання потужності та спритності. Боріться з друзями та визначте, хто стане справжнім майстром Beyblade!

Дзига блейда X 7 серії блейдів - основна складова кожного набору. Його діаметр становить 5.5 см, що дозволяє досягти високої швидкості та маневреності під час бою. Завдяки якісному матеріалу, з якого він виготовлений - пластику і металу, X-Wild Wolf Blue і X-Wild Wolf Green мають міцність і довговічність, щоб утримувати форму навіть при найінтенсивніших сутичках.

Автомат запуску та шнур, що входять до комплекту, роблять гру ще більш захоплюючою та захоплюючою. Просто завантажте дзигу блейда X в автомат запуску, натягніть шнур і запустіть його на арену! Завдяки механічному запуску з ручкою, ваша дитина зможе легко та швидко розпочати битву та перевершити своїх опонентів.

Кожен набір Beyblade X 7 сезону упакований у стильну подарункову картонну коробку - ідеальний варіант для подарунка. Вона має зручні розміри: висота – 24 см, довжина – 20 см, ширина – 6.5 см, що дозволяє легко зберігати та переносити набір разом з гравцем.

Набори Beyblade X спеціально розроблені для дітей віком від 3 років і старше. Вони не тільки розвивають координацію рухів та спритність дитини, а й дозволяють розвинути тактику та стратегію під час гри.

Не пропустіть можливість придбати ці унікальні іграшки оптом! Набори Beyblade X: X-Mighty Mage VS X-Wild Wolf Blue та X-Faire Dragon VS X-Wild Wolf Green стануть чудовим подарунком для вашої дитини чи її друзів. Заохочуйте їх до активної та творчої гри, в якій тільки фантазія ставить обмеження! Купуйте набори Beyblade X оптом – іграшки майбутнього вже сьогодні!

Купити дитячі набій блейдів 7 сезону оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P2-7

Лист даних

вік
3 роки
бренд
BeyBlade
Тип
Beyblade
Діаметр
55 мм
склад
Метал
Пластик
харчування
Механічні
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK11-2
У ящику 360 штук силіконових йо-йо, що світяться, у вигляді героїв гри Хаггі Ваггі , в упаковці 12 штук дитячих іграшок оптом. Висота гумового йо-йо Хагі Вагі складає 14 см, а ширина 9см. В упаковці 3 кольори: синій,...
Артикул: SK16-3
У ящику 216 штук ляльок ЛОЛ. В упаковці 6 штук пластмасових ляльок LOL оптом. Висота ляльки LOL становить 24 см, а ширина 7 см. Кожна лялька ЛОЛ одягнена в індивідуальний одяг, а також має кольорове акрилове волосся,...
Артикул: SK16-1
У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом. Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною...
Артикул: SK1-16
Довжина героїв Minecraft складає від 6 до 10 см, ширина від 2.5 до 6 см. У ящику 240 блістерів по 8 штук героїв Майнкрафт, які комплектуються зброєю, такою, як промінь, меч, палиця, кирка, диски та інші. Усі набори...

Налаштування

Меню