Категорії

Набір фігурок Динозаврів Dinosauria з музикою L8-9

Середня довжина гумових динозаврів становить від 20 до 35 см, а висота від 10 до 25 см.

У ящику 120 штук динозаврів понад десять видів. В упаковці 10 штук гумових фігурок динозаврів.

Read moreПоказати менше
132,80 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 10 шт
Стан
Новий
Артикул:
L8-9
Опис

Дитячі іграшки зроблені у вигляді гумових фігурок динозаврів Юрського періоду, різних часів, як то, овіраптор, птеранодон, тираннозавр, диплодок, птеранодон, спинозавр, сфтальмозавр, трицератопс, гігантозавр, стегозавр, авацератоп, гігантспінза і гігантспін. Всі динозаври оснащені динаміками для відтворення звуків динозаврів, які працюють від батарейок.

Середня довжина пластмасового динозавра становить від 20 до 35 см, а висота – від 10 до 25 см.

Купити набір дитячих іграшок фігурок Динозаври оптом з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення набір динозаврів оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
L8-9

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Музичні іграшки
Звуки
Є музика
довжина
24 см
Ширина
100 см
Висота
24 см
склад
Гума
харчування
Батарейки
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: 1923
Внутрішній периметр плавального кола із ніжками краб становить 26 см на 21 см. У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді кола, ніс якого прикрашений рожевим крабом з витріщеними чорними очима...
Артикул: FD-030
Розміри надувних дитячих нарукавників становлять 16 x 20 x 15 cm. У ящику 1200 штук дитячих нарукавників із кольоровими малюнками на морську тему в асортименті. Кожен набір нарукавників запакований в індивідуальний...

Налаштування

Меню