Категорії

Подарункові набори динозаврів юрського періоду

У ящику 576 штук динозаврів юрського періоду оптом. В одному пакеті 8 штук гумових динозаврів оптом.

Довжина гумового динозавра становить від 10 см до 17 см, а висотою від 3 до 9 см. Набір входять паразауролоф, двоголовий карнотавр, спинозавр, стегозавр, птеранодон, триголовий барапазавр, теризинозавр, гігантозавр. Всі динозаври зроблені з гнучкою пластмаси, завдяки чому ви можете міняти розташування лап, шиї та голови динозавра згинаючи їх.

Read moreПоказати менше
21,58 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 8 шт
Стан
Новий
Артикул:
P2-24
Бренд:
Опис

Пропонуємо до вашої уваги неймовірно захоплюючі подарункові набори динозаврів юрського періоду! У кожній скриньці знаходиться цілих 576 штук цих захоплюючих іграшок оптом, а в одному пакеті ви знайдете 8 штук гумових динозаврів юрського періоду оптом.

Кожен гумовий динозавр має вражаючі розміри – від 10 до 17 см у довжину та від 3 до 9 см у висоту. І що найчудовіше, всі вони зроблені з гнучкої пластмаси, тому ви зможете міняти розташування лап, шиї та голови, згинаючи їх на власний розсуд. Такий функціонал надає динозавру ще більшої реалістичності і робить гру ще цікавішою та різноманітнішою.

У цьому подарунковому наборі ви знайдете вісім унікальних видів динозаврів, які мешкали на нашій планеті в далекому юрському періоді. У набір входять рогатий паразауролоф, двоголовий карнотавр, спинозавр з великим диском на спині, стегозавр який має багато шипів на спині та хвості, літаючий птеранодон, триголовий барапазавр, червоний теризинозавр та величезний гігантозавр. Кожен із них зроблений з величезною любов'ю до деталей та доповнений натуральними квітами, щоб максимально наблизитись до реальних представників стародавніх динозаврів. Набір динозаврів юрського періоду – це чудовий подарунок для будь-якої дитини. Граючи з цими іграшками, ваша дитина розвиватиме свою фантазію, моторику та координацію рухів. Він зможе вирушити у захоплюючі пригоди разом із стародавніми істотами, представивши себе справжнім дослідником юрської доби.

Наші динозаври виготовлені з безпечної пластмаси високої якості, тому ви можете бути впевнені у їхній надійності та безпеці для вашої дитини. Усі матеріали відповідають міжнародним стандартам якості та безпеки. Не проґавте можливість порадувати свою дитину та подарувати їй справжній ігровий рай з нашими подарунковими наборами динозаврів юрського періоду! Ці захоплюючі іграшки відкриють перед вашою дитиною цілий світ веселощів та фантазії. Купуйте найкраще, купуйте наші подарункові набори динозаврів юрського періоду оптом вже сьогодні!

Купити набір гумових динозаврів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P2-24

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
довжина
180 мм
Ширина
150 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: A5-2
У ящику 288 штук силіконових антистресів тягучок фрукти та овочі. В упаковці 12 штук тягучок пісок у вигляді банана, моркви, баклажану, кукурудзи, огірка. Довжина іграшки антистрес тягучки Овочі та Фрукти становить 15...
Артикул: SK13-14
У ящику 36 штук дитячих іграшкових сейфів у вигляді червоної пожежної машини оптом. Висота іграшки скарбнички сейфа пожежна машина складає 32 см, ширина 16 см, а довжина 11 см. Сейф Пожежна машинка оснащена...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 144 штуки. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...
Артикул: SK13-5
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.

Налаштування

Меню