Категорії

Пластмасові динозаври Юрського Періоду P2-14

У ящику 672 штуки пластмасових динозаврів юрського періоду оптом. В одному пакеті 8 штук гумових динозаврів.

Довжина пластмасового динозавра становить від 10 см до 17 см, а висота від 3 см до 9 см. Набір входять паразауролоф, анімантаркс, стиракозавр, двоголовий карнотавр, стегозавр, мегазавр, тиранозавр рекс, триголовий барапазавр. Всі динозаври мають гнучкість, завдяки чому ви можете змінювати розташування лап, шиї та голови динозавра згинаючи їх.

Read moreПоказати менше
24,07 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 6 шт
Стан
Новий
Артикул:
P2-14
Бренд:
Опис

Представляємо вам унікальний подарунковий набір, який вразить уяву вашої дитини. В одному пакеті ви знайдете цілих 8 штук гумових динозаврів, кожен з яких висотою від 10 до 17 см і довжиною від 3 до 9 см. Наш набір включає найпопулярніших динозаврів Юрського Періоду: паразауролофа, анімантаркса, стиракозавра, двоголового карнотавра, мегазавра, тиранозавра рексу та триголового барапазавра. Кожен з них зроблений із міцної пластмаси, що легко згинається для зміни положення лап, шиї та голови динозаврика!

Наші пластмасові динозаври це не просто іграшки, це безліч можливостей для розвитку творчого мислення та фантазії дитини. Він зможе створювати свої маленькі світи за участю цих яскравих та цікавих створінь. А завдяки гнучкості динозаврів, можна змінювати їхні пози і створювати найдивовижніші твори! Набір пластмасових динозаврів юрського періоду – це чудовий подарунок для будь-якого малюка. Він дозволить дитині розвивати свою моторику, уяву та творчі навички. Кожен динозаврик має різноманітні характеристики, що допоможе дитині вивчати різні форми та розміри.

Наша продукція виготовляється у Китаї, гарантуючи високу якість та безпеку для дітей. Даний набір розрахований на дітей від 3 років і стане незамінною частиною їхнього ігрового світу.

Не пропустіть можливість порадувати свого малюка. Замовте наш набір пластмасових динозаврів юрського періоду оптом вже сьогодні! У ящику 672 штуки гумових динозаврів оптом, це масова розвага не тільки для вашої дитини, але і для її друзів. Дозвольте їм вирушити в дивовижну подорож за часів динозаврів і зробіть їхнє дитинство по-справжньому незабутнім!

Купити ігрові набори пластмасових динозаврів юрського періоду оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P2-14

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
довжина
180 мм
Ширина
150 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK13-14
У ящику 36 штук дитячих іграшкових сейфів у вигляді червоної пожежної машини оптом. Висота іграшки скарбнички сейфа пожежна машина складає 32 см, ширина 16 см, а довжина 11 см. Сейф Пожежна машинка оснащена...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 144 штуки. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...
Артикул: SK13-5
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.
Артикул: SK16-1
У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом. Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною...

Налаштування

Меню