Категорії

Дитячі надувні круги з ніжками 26*21 Каченя Baby Boat

Внутрішній периметр плавального кола з ніжками жовтої качки становить 26 см на 21 см.

У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді качки з двома отворами для ніжок.

Read moreПоказати менше
69,30 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
SR10
Опис

Дитячі надувні кола з ніжками Качечка Baby Boat оптом є чудовим аксесуаром для дитячої гри у воді. Кожне коло має внутрішній периметр розміром 26 см на 21 см, що робить його ідеальним для малюків віком 1-3 роки. Дитячі надувні круги виготовлені з надійного та безпечного матеріалу – полівінілхлориду, який не викликає алергічних реакцій та не містить шкідливих речовин. Круги мають форму жовтої качки з двома отворами для ніжок, що надає додаткової стійкості при плаванні.

Особливістю цих кіл є зручні отвори для ніжок, які допоможуть вашій дитині легко утримуватись на плаву та рухатися у воді. Діти зможуть насолодитися свободою рухів та розвивати свої плавальні навички, не боячись потонути. Кола з ніжками також знадобляться вам як рятувальний засіб. Вони дозволять вам безпечно проводити час на воді з вашою дитиною, незважаючи на її вік. Ви завжди зможете бути поруч та забезпечити йому захист.

У кожному ящику міститься 120 штук дитячих надувних кіл, що дозволяє придбати їх оптом. Це ідеальне рішення для підприємців, які бажають розширити свій бізнес чи організувати заходи для дітей.

Надувні кола з ніжками Каченя Baby Boat можуть стати чудовим подарунком для дітей на святі або просто радувати ваших малюків у літній сезон. Їхній яскравий дизайн та безпека використання роблять їх незамінним аксесуаром для всіх водних розваг. Замовляйте дитячі надувні кола з ніжками Качечка Baby Boat оптом та створюйте веселі та безпечні ігри для дітей на воді. Зробіть подарунок своїм дітям та дайте їм можливість повноцінно насолоджуватися купанням та плаванням!

Купити дитячі надувні кола з ніжками оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення надувних кіл оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SR10

Лист даних

Количество в ящике, шт
120
Країна виробник
Китай
вік
1-3 роки
Тип
Плавальні круги
Тип упаковки
пакет
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK31-3
Максимальний діаметр м'ячика 25 см. М'ячик прикрашений різнобарвним малюнком. В упаковці 1 один малюнок випадковий. У ящику 600 штук надувних м'ячиків оптом кавун.

Налаштування

Меню