Категорії

Плавальний круг 60 см 3 кольори Fangda A-60

Діаметр дитячих надувних кіл складає 60 см.

У ящику 1200 штук дитячих плавальних кіл оптом у жовтому, помаранчевому та синьому кольорі. Кожне коло запечатане в індивідуальний пакет.

Read moreПоказати менше
39,43 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 3 шт
Артикул:
A-60
rating Читати 2 відгуки
Середня оцінка: 4.5/5 Кількість відгуків: 2
Опис

Представляємо вам плавальні кола від знаменитого бренду Fangda, які будуть ідеальним аксесуаром для дитячої гри у басейні чи на пляжі!

Кожен плавальний круг має діаметр 60 см, що забезпечує комфорт та безпеку дитини у воді. Ви можете придбати їх оптом у ящиках, в яких знаходиться цілих 1200 штук! У нас є кілька варіантів вибору кольору – жовтий, помаранчевий та синій, так що кожна дитина матиме можливість вибрати саме свій улюблений відтінок.

Наші плавальні кола виготовлені з високоякісної гуми, що забезпечує довговічність та міцність товару. Вони добре надуваються і не втрачають форму у процесі використання. Наші плавальні кола можуть використовуватися не тільки для розваги, але і як рятувальні круги. Їхній яскравий колір допоможе вам легко помітити дитину у воді та забезпечити їй безпеку. Кола також можуть використовуватися для плавання, допомагаючи дитині освоїти плавання та розвинути навички у воді.

Кожне коло запечатане в індивідуальний пакет, що гарантує його гігієнічність та збереження в процесі доставки та зберігання. Крім того, вони ідеально підходять для подарунків або як аксесуари на святі. Плавальні круги Fangda – це необхідний аксесуар для безпечної та веселої гри вашої дитини у воді. Купуйте оптом у нас та отримайте відмінну якість за вигідною ціною! Виробник – Китай. Рекомендований вік для використання – 6 років. Матеріал виготовлення – полівінілхлорид. Кожен круг упакований в індивідуальний пакет для зручності та збереження.

Купити дитячі надувні круги оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
A-60

Лист даних

Количество в ящике, шт
1200
Країна виробник
Китай
вік
6 років
бренд
Надувні круги
Тип
Плавальні круги
Діаметр
60 см
склад
Полівінілхлорид
Тип упаковки
пакет
Comments
rating 5
А есть эта же версия кругов только с блестками
відповідь: нет
rating 4
Вам також може сподобатися
Артикул: 1923
Внутрішній периметр плавального кола із ніжками краб становить 26 см на 21 см. У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді кола, ніс якого прикрашений рожевим крабом з витріщеними чорними очима...
Артикул: 1916
У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді трапеції жовтого кольору, прикрашений білими яблуками. Форма кола нагадує розрізане яблуко.
Артикул: D2-7
У ящику 288 штук силіконових йо-йо, що світяться Кролик глазастик, в упаковці 12 штук дитячих іграшок оптом. Діаметр гумового йо-йо Кролика Лупоока складає 10 см, висота 12 см. В упаковці 6 кольорів.

Налаштування

Меню