Категорії

Герої Марвел Super Power Heroes 2013A

У ящику 144 штуки героїв Марвел Месники оптом

Висота пластмасової фігурки супергероїв складає 27 см, а ширина 14 см.

Read moreПоказати менше
83,00 ГРН . 103,75 ГРН
-20,75 ГРН
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
2013A
Бренд:
Опис

Дитячі фігурні фігурки відомих супергероїв Super Power Heroes. Представлено таких популярних героїв як Людина павук (Spider-Man), Супермен (Superman) та Бетман (Batman). Кожен герой має руки і ноги, що повертається, а в Бетмана і СуперМена ще є і плащ. У центрі грудей розташований червоний світлодіод, який вмикається кнопкою на спині.

Висота іграшки Super Power Heroes має 27 см, ширина 14 см. Кожна фігурка запакована в індивідуальну картонну коробку з вітражною вставкою.

оптом з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення металевих машинок моделей оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
2013A

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Іграшка, що світиться
Так
Ширина
140 мм
Висота
24 см
склад
Пластик
харчування
Батарейки
Кількість світлодіодів
1
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: D12-6
Діаметр м'ячика стрибунець в банку становить 3.5 сантиметрів. У банку зібрано 5 кольорів маленьких стрибунців, як то, оранжевий, синій, жовтий, рожевий, червоний, які прикрашені білими вкрапленнями, що нагадують хмари...

Налаштування

Меню