Категорії

Водяні бомби Water Balloons 111 штук SK24-2

У ящику 200 штук наборів водяних бомбочок оптом. У кожному наборі 111 штук водяних бомб з насадкою під кран. Час заповнення водяних бомб складає 1 хвилина. У наборі різні кольори водяних кульок.

Загальна довжина трубочок із кульками становить 24 см.

Read moreПоказати менше
41,16 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 5 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK24-2
Опис

У нас є чудова пропозиція для оптових покупців - водяні бомби Water Balloons! У кожному ящику міститься 200 наборів, а наборі 111 штук водяних бомбочок. А це означає, що у вас буде величезна кількість цієї забавної іграшки для дітей від 3 років у спеку літа!

Кожен набір водяних бомбок оптом має спеціальну насадку під кран, що дозволяє її легко заповнювати водою. Час заповнення однієї водяної бомби складає всього 1 хвилину, тому діти зможуть легко створювати цілі армії водяних кульок для ведення водних битв, а найголовніше даруючи задоволення прохолоди. Набори водяних бомбочок різних яскравих та привабливих кольорів, тому вони не лише будуть чудовою розвагою, а й стануть справжньою окрасою для дитячого свята чи вечірки.

Довжина трубочок з водяними кульками становить 24 см, що забезпечує комфортне використання для дітей різного віку. Гра з водяними бомбами стане чудовим способом розваги на свіжому повітрі в спекотні літні дні. Водяні бомби виготовлені з полівінілхлориду, що робить їх безпечними та міцними. Кожен набір містить 111 штук водяних бомб, тому він буде достатній для тривалого і захоплюючого проведення часу. Також варто відзначити, що водяні бомби Water Balloons поставляються в зручній упаковці - пакеті. Це означає, що вони легко зберігаються та транспортуються, а також можуть бути зручно продаватися у вашому магазині. Не проґавте можливість придбати водяні бомбочки Water Balloons оптом та радувати дітей яскравими та веселими іграми на свіжому повітрі! Звертайтеся до нас для отримання більш детальної інформації.

Купити іграшки дитячі водяні бомбочки 111 штук оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK24-2

Лист даних

Количество в ящике, шт
200
Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Надувна кулька
довжина
24 см
склад
Полівінілхлорид
Кількість деталей
Тип упаковки
пакет
Videos

Click on a thumbnail to load the video

Comments
Вам також може сподобатися

Налаштування

Меню