Категорії

Іграшки антистрес Кролик з горщика SK22-3

У ящику 288 штук силіконових іграшок приколів кроликів, які висовуються з горщика. В упаковці 4 кольори горщиків у рожевому, фіолетовому, сірому та жовтому кольорі.

Висота дитячої іграшки горщик із кроликом становить 6 см, а ширина 70 мм. Головний прикол декомпресійної іграшки полягає в тому, що при натисканні на горщик з нього висовується біла голова кролика зайчика з довгими вушками, що строчать.

Read moreПоказати менше
23,10 ГРН .
Розпродано
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Повідомте мене, коли буде доступно
Стан
Новий
Артикул:
SK22-3
Опис

Шукаєте унікальну іграшку, яка не тільки подарує радість вашій дитині, але й дозволить вам розслабитися та відволіктися від повсякденної метушні? Тоді іграшка антистрес Кролик з горщика оптом – саме те, що вам потрібно!

У ящику ви знайдете цілих 288 штук силіконових іграшок приколів кроликів, які висуваються з горщика. Ця декомпресійна іграшка дозволить вам натиснути на горщик і побачити, як з нього висовується біла голова кролика зайчика з довгими вушками, що строчать. Цей прикол стане справжньою окрасою вашої колекції сувенірів! Упаковка містить 4 різні кольори горщиків - рожевий, фіолетовий, сірий та жовтий. Таким чином, кожна дитина зможе вибрати іграшку у своєму улюбленому кольорі та створити свою унікальну колекцію. Головна перевага іграшки антистрес Кролик з горщика оптом – це її універсальність. Вона буде чудовим подарунком для дітей, підлітків і навіть дорослих. Ви зможете грати з нею вдома, на роботі чи під час поїздок. Вона чудово розважить вас і допоможе зняти втому та напругу. Іграшка має компактні розміри: висота горщика з кроликом складає всього 6 см, а ширина – 70 мм. Це означає, що ви зможете взяти її з собою в кишені або сумочці, щоб завжди бути готовими до веселого проведення часу зі своєю дитиною.

Іграшка виготовлена із безпечного силікону, який не викликає алергії та легко миється. Вона прослужить вам довгий час і радуватиме вас щодня. Країна виробник – Китай. Це гарантує високу якість та надійність іграшки. Іграшка антистрес Кролик з горщика оптом рекомендується для дітей віком від 3 років. Не пропустіть можливість придбати ці чудові іграшки оптом і порадувати своїх близьких та друзів. Замовте зараз і додайте у своє життя трохи веселощів та радості!

Купити дитячі дешеві іграшки антистреси Зайчик кролик з горщика оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення антистресів оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK22-3

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Прикол
Ширина
70 мм
Висота
60 мм
склад
Силікон
Тип упаковки
коробка
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK24-1
У ящику 96 штук літаючих тарілок фрісбі, що світяться оптом у синьому, червоному, зеленому та фіолетовому кольорі. М'яч оснащений 3 світлодіодами. Кожна іграшка запечатана у пакеті. Діаметр складеного м'ячика...
Артикул: SK20-1
У ящику 1200 штук кульок ЛОЛ оптом. В упаковці 20 штук сюрпризів у кулі LOL оптом. Діаметр кульки складає 6 см, а висота лялечки Лол LOL становить 5 см, а ширина 3,5 см. Крім пластикової ляльки Лол в комплект входять...
Артикул: SK33-1
У ящику 576 штук танків перекрутів оптом. В упаковці 12 штук інерційних танків у коричневому, синьому та зеленому кольорі та плямистому маскувальному розфарбуванні. Танк оснащений світлодіодним підсвічуванням. Довжина...
Артикул: SK33-2
У ящику 576 штук паровозиків перекруток оптом. В упаковці 12 штук інерційних поїздів у зеленому, червоному та синьому кольорі. Дах та смайлик на бампері зроблені з білого пластику. Колеса інерційного паровоза...

Налаштування

Меню