Категорії

Заводні танки перевертні світиться World of Tanks SK33-1

У ящику 576 штук танків перекрутів оптом. В упаковці 12 штук інерційних танків у коричневому, синьому та зеленому кольорі та плямистому маскувальному розфарбуванні. Танк оснащений світлодіодним підсвічуванням.

Довжина заводного танка перевертня становить 7,5 див, а ширина 7 див, а висота 5 див.

Read moreПоказати менше
24,36 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK33-1
Опис

Заводні танки перевертні світяться World of Tanks оптом - це прекрасна іграшка, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих! В упаковці, що містить 12 штук інерційних танків, ви знайдете різнокольорові моделі в коричневому, синьому та зеленому кольорі з плямистим розфарбуванням.

Кожен танк має розміри 7,5 см завдовжки, 7 см завширшки і 5 см заввишки, що робить його чудовим вибором для дитячих ігор та колекціонування. Але головна особливість цих танків - світлодіодне підсвічування, яке додає унікальності та яскравості кожному екземпляру. Заводні танки перевертня являють собою відмінну розвиваючу іграшку для дітей. Завдяки механізму заводу, вони здатні проїхати велику відстань, піднімаючись у повітря та перевертаючись у процесі руху. Це не тільки дає дітям можливість розважитися, а й розвиває їхню моторику, координацію рухів та уяву.

Танки World of Tanks виготовлені із високоякісного пластику, який безпечний для дітей. Вони легкі та міцні, стійкі до падінь та ударів. Кількість світлодіодів, якими оснащені танки, додає чарівництва та вражаючого вигляду. Ці танки – чудовий вибір для дитячих свят, подарунків і навіть корпоративних заходів. Адже вони радують не лише дітей, а й дорослих, нагадуючи про популярну онлайн-гра World of Tanks. Заводні танки перевертні світяться World of Tanks оптом - це легка, безпечна і якісна іграшка, яка приверне увагу всіх оточуючих. Порадуйте дітей цими яскравими та веселими танками, які стануть чудовим доповненням до дитячих ігор та колекцій!

Купити дитячі інерційні заводні танки World of Tanks оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK33-1

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Заводні іграшки
довжина
75 мм
Ширина
65 мм
Висота
50 мм
склад
Пластик
Кількість світлодіодів
1
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: X11-20
Діаметр кульки конструктора трансформера Dinoster у кулі становить 12 см. У ящику 288 штук конструкторів, в упаковці 9 штук Assembling Dinoster. Конструктор з якого можна зібрати популярного героя мультсеріалу про...

Налаштування

Меню