Категорії

Дитячий годинник Мульт MC6-9

Увага дитячий годинник поставляється без батарейок!

Довжина годинника мультфільму 4 см, а ширина 3 см. На годиннику зображено якийсь дитячий малюнок.

Read moreПоказати менше
10,38 ГРН . 14,53 ГРН
-4,15 ГРН
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
MC6-9
rating Читати 3 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 3
Опис

Годинник дитячий кварцовий зроблений у вигляді годинника, за зразком дорослих. Дитячий годинник оснащений чорно-білим електронним циферблатом з відображенням часу (годинник та хвилина) та календаря (місяця та дня за рахунком).

Ремінець дитячого годинника силіконовий довжиною 20 см із пряжкою під різні розміри рук у тому числі й дорослі. Форма корпусу овальна, з прогумованими краями та кнопками. Довжина годинника Мульт 4 см, а ширина 3 см. На годиннику зображено якийсь дитячий малюнок. На аркуші зібрано 12 дитячих годинників на руку різних кольорів.

Купити дитячий годинник на листі Мульт оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення годинника оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
MC6-9

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
6 років
бренд
Іграшки оптом
Тип
Дитячий годинник
довжина
20 см
Ширина
40 мм
склад
Силікон
Comments
Отзыв
rating 5
rating 4
rating 5
а они рабочие
відповідь: да, но нужно менят батарейки
Вам також може сподобатися
Артикул: SK1-22
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 240 штук. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...

Налаштування

Меню