Категорії

Анімаційний 3D спіннер, що біжить RUS55

У ящику 1200 штук 3D Animation Finger Gyroscope Fidget Spin. В упаковці 10 штук 3Д спінерів оптом.

Кожен анімаційний спинер запечатаний в індивідуальний пакет зі стрейч стрічкою. Діаметр анімаційного 3D спинера, що біжить, становить 8 см.

Read moreПоказати менше
15,36 ГРН . 33,20 ГРН
-17,85 ГРН
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 5 шт
Стан
Новий
Артикул:
RUS55
rating Читати 5 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 5
Опис

Представляємо вам новинку у світі іграшок антистресів оптом. З кожним днем все більше людей захоплюються новим трендом 2021 іграшкою 3D анімаційний спіннер, який якщо навести камеру показує героїв, що біжать. Новий антистрес вже захопив світ ставши хітом продажів АліЕкспрес, просто перевірте в пошуку 3D Animation Finger Gyroscope Fidget Spin, і ви знайдете безліч пропозицій, але у нас найдешевша ціна на 3д спінери оптом.

Для того щоб отримати 3D зображення на спинері достатньо навести камеру і почати крутити спинер, після чого спинер завдяки системі підшипників почне обертатися сам, і ви побачите героїв, що біжать, які біжать один за одним. В одному наборі зібрано 6 зображень на 3Д анімаційному спинері, що біжить, як то, Сон Гоку, Амонг Ас, Смайл, Пікачу Го, інопланетянин, Саске, Вождь Джірайя, Наруто Узумакі. 3D Animation Fidget Spin оснащений гіроскопом завдяки чому спинер крутиться у зворотний бік у потрібному такті, при якому ви можете бачити анімаційну картинку.

Кожен анімаційний 3D спіннер біжить упакований у пластиковий пакет зі скретч стрічкою, який дуже зручний для зберігання та транспортування. В одній упаковці 10 штук спінерів, що біжать, оптом із зображенням різних героїв. Середній діаметр 3D Spinner, що біжить з анімацією, становить 8 см. У ящику 1200 штук 3D Animation Finger Gyroscope Fidget Spin оптом.

Купити дитячі іграшки антистреси анімаційний 3D спіннер, що біжить оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення іграшок антистресів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
RUS55

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Антистрес
довжина
80 мм
Ширина
80 мм
Висота
10 мм
Діаметр
80 мм
склад
Акрил
Comments
Відфільтрувати відгуки
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 5
rating 5
rating 5
rating 5
rating 4
нужны простые спиннеры цена от 1000 штук
відповідь: простых уже нет
Вам також може сподобатися
Артикул: P4-7
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-8
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-5
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. В одній коробці зібрано 16 окремих конструкторів по 50...
Артикул: SK17-16
У ящику 576 штук дитячих конструкторів танків оптом. В упаковці 12 штук пластмасових конструкторів тракторів з ковшами у 6 моделях у зеленому, салатовому, помаранчевому, червоному, синім та жовтому кольорах. Середня...

Налаштування

Меню