Категорії

Бездротовий караоке мікрофон з Bluetooth WS 858 X19-1

У ящику 50 штук блютуз караоке мікрофонів Wster WS-858 оптом

Висота дитячого мікрофона складає 20 см, а діаметр 70 мм.

Read moreПоказати менше
166,00 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
X19-1
Опис

Китайці не перестають нас радувати новинками і на цей раз вони створили функціональний, а найголовніше дешевий блютуз караоке мікрофон Wster WS-858, який дозволить вам відтворювати музику з телефону та співати своїм голосом.

Бездротовий караоке мікрофон WS 858 оснащений версією Bluetooth V4.0, що дозволить вам підключити його до телефону, смартфона, комп'ютера та медіаплеєра. Для твору музики та голосу використовується динамік потужністю 5 Вт.

Як джерело живлення використовується акумуляторна батарея типорозміру 1800 mAh, що дозволить вам співати до 5 годин. Заряджається караоке мікрофон WS-858 за допомогою кабелю Micro-USB. Час повної зарядки 2:00.

Крім блютузу ви можете використовувати карту пам'яті для відтворення та запису співу. Також ви можете вивести музику на навушники, щоб не шуміти сусідам.

Корпус бездротових караоке мікрофонів Wster WS-858 зроблений з алюмінію та пластику. На задній панелі розміщені клавіші керування мікрофоном, а спереду півколом знаходиться радіальна сітка динаміка. Вага караоке мікрофона WS 858 складає 391 грам за висотою 20 см, а в діаметрі 7 см.

Купити дешеві бездротові караоке мікрофони Wster WS-858 в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення трендових товарів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
X19-1

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
6 років
бренд
Іграшки оптом
Тип
Мікрофон
Звуки
Є музика
Висота
20 см
Діаметр
70 мм
склад
Метал
Управління
Механічне керування
харчування
Акумулятор
Вага
390 грам
Ємність аккумулятору
1800 mAh
Індикація заряду
Є
Заряджання
MicroUSB
Videos

Click on a thumbnail to load the video

Comments
Вам також може сподобатися
Немає елементів

Налаштування

Меню