Категорії

Заводні вантажні машини для сміття SK33-4

У ящику 576 штук вантажних машинок перевертарів оптом. В упаковці 12 штук інерційних вантажних машин у вигляді навантажувача з краном, самоскида та сміттєвозу. Машинки зроблені з білого та синього пластику, а колеса чорні кольори.

Довжина заводної збиральної техніки складає 9 см, а ширина 4.5 см, а висота 5,5 см.

Read moreПоказати менше
23,10 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK33-4
Опис

У вас є чудова можливість придбати заводні вантажні сміттєзбиральні машини оптом! В упаковці ви знайдете 12 штук інерційних вантажних машин, які виконані у вигляді навантажувача з краном, самоскида та сміттєвозу. Кожна машинка виготовлена з міцного та безпечного пластику білого та синього кольорів. Чорні колеса надають їм стильного та реалістичного вигляду. Довжина заводної вантажної машини для сміття складає 9 см, ширина – 4,5 см, а висота – 5,5 см. Їх компактний розмір дозволяє легко керувати машинками і проводити різноманітні пригоди.

Ці машини мають активну інерцію, що дозволяє їм пересуватися вперед, як тільки їх розігнати. Завдяки цьому, ваша дитина зможе пограти з ними будь-де – вдома, на вулиці або в пісочниці. Іграшки легкі та зручні для дитячої руки, тому ваше маля зможе дослідити світ гри без особливих зусиль. Заводні вантажні сміттєзбиральні машини є чудовим способом розважитися і грати разом з друзями. Діти можуть організовувати справжні будівельні майданчики на підлозі або на вулиці, включаючи машини у гру. Ці машинки також можуть бути чудовим доповненням до колекції іграшок вашої дитини. Вони сприяють розвитку творчого мислення, моторики та координації рухів рук, а також допомагають усидливо та відповідально ставитися до завдань.

Іграшки виготовлені в Китаї з якісних матеріалів. Ви можете бути впевнені в їхній безпеці для вашого малюка. Вони підходять для дітей віком від 3 років. Не пропустіть можливість придбати ці заводні вантажні сміттєзбиральні машини оптом і порадуйте свою дитину надійними та цікавими іграшками!

Купити інерційні вантажні машинки оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення заводних машинок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK33-4

Лист даних

Количество в ящике, шт
576
Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Заводні іграшки
довжина
90 мм
Ширина
45 мм
Висота
50 мм
склад
Пластик
Кількість світлодіодів
1
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: X11-20
Діаметр кульки конструктора трансформера Dinoster у кулі становить 12 см. У ящику 288 штук конструкторів, в упаковці 9 штук Assembling Dinoster. Конструктор з якого можна зібрати популярного героя мультсеріалу про...

Налаштування

Меню