Категорії

3D-ручка c LCD дисплеєм 3D Pen 2 R47-1

У ящику 50 штук 3D-ручок c LCD дисплеєм 3D Pen 2

Довжина 3D Pen становить 19 см. Довжина пластика в наборі 5 метрів.

Read moreПоказати менше
311,25 ГРН . 336,15 ГРН
-24,90 ГРН
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
R47-1
rating Читати 5 відгуки
Середня оцінка: 4.5/5 Кількість відгуків: 5
Опис

3D ручка c LCD дисплеєм - це простий і зручний спосіб створювати об'ємні реалістичні фігури за допомогою додаткового пластика. 3D ручка для малювання використовує ABS і PLA пластик при цьому немає необхідності в зміні сопла. На дисплеї відображається температура, при цьому регулювання можна робити з точністю до одного градуса, що захистить вас від опіків.

3D ручка може бути використана як інструмент для розвитку уяви та просторового мислення, пристрій для створення іграшок своїми руками, оригінальний подарунок для рідних і близьких людей.

3D Pen 2 призначена для дітей від 7 років. Вага ручки з пластиком становить 62 грама. Цифрове управління швидкістю дозволяє вибрати один з 3 режимів подачі пластика, вихідна швидкість більш точна і стабільна.

Сопло 3D ручки зроблено з кераміки. Є можливість регулювання температури екструзії - від 160 ° C до 260 ° C, в чому вам допоможе наявність LCD-дисплея. Діаметр сопла: 0.7 мм. Діаметр нитки: 1.75 мм. Для зарядки 3D Pen 2 можна використовувати USB кабель що входить в комплект поставки 3D ручки, як і набір пластика, і підставка. Довжина 3D Pen становить 19 см.

Купити 3D-ручку c LCD дисплеєм 3D Pen 2 оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсел, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення подарунків оптом становить 25 долларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святому Валентину, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
R47-1

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
7 років
бренд
Іграшки оптом
Тип
Іграшка
довжина
190 мм
Ширина
30 мм
Висота
190 мм
склад
Пластик
харчування
Акумулятор
Comments
Відфільтрувати відгуки
(2)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 5
вона від сеті чи аккумуляторна
відповідь: від розетки
rating 4
rating 4
rating 5
rating 4
Нужны аккумуляторные 3 д ручки
відповідь: у нас только от сети
Вам також може сподобатися
Артикул: SK16-1
У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом. Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною...
Артикул: SK16-3
У ящику 216 штук ляльок ЛОЛ. В упаковці 6 штук пластмасових ляльок LOL оптом. Висота ляльки LOL становить 24 см, а ширина 7 см. Кожна лялька ЛОЛ одягнена в індивідуальний одяг, а також має кольорове акрилове волосся,...
Артикул: P4-8
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-5
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. В одній коробці зібрано 16 окремих конструкторів по 50...

Налаштування

Меню