Категорії

Силіконові браслети від комарів Тварини N20-2

У ящику 400 штук дитячих браслетів від комарів Тварини

Довжина браслета складає 22 см, ширина 15 мм. Замок браслета зроблений у вигляді кнопки та має 5 розмірів.

Read moreПоказати менше
24,90 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 4 шт
Стан
Новий
Артикул:
N20-2
Бренд:
Опис

Дитячі силіконові браслети від комарів для дітей зроблені у вигляді популярних браслетів від смарт-годинника Ксяомі. У центрі ремінця є кишеня для зміни капсули з оліями цитронели, якою просочена капсула. Капсула від комарів для дітей прикрашена силіконовою твариною. Після 30 днів, коли термін роботи капсули закінчиться, ви можете замінити капсулу новою.

Довжина силіконового браслета від комарів становить 22 см, а ширина у центрі 15 мм. Кожен браслет від комарів запакований в індивідуальне впакування з вітражною вставкою.

Купити дитячі силіконові браслети від комарів з капсулами Тварини оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення дитячих браслетів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
N20-2

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Біжутерія оптом
Тип
Браслет
довжина
24 см
Ширина
10 мм
склад
Силікон
Comments
Вам також може сподобатися

Налаштування

Меню