Категорії

Пальчикові мотоцикли трюкачі BB14-7

У ящику 460 штук пальчикових мотоциклів оптом у трьох кольорах.

Довжина іграшкового спортивного мотоцикла складає 12 см, ширина 2 см, а висота 8 см.

Read moreПоказати менше
39,90 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 3 шт
Стан
Новий
Артикул:
BB14-7
Опис

Пластикові іграшкові мотоцикли виготовлені під спортивні трюкові боліди у співвідношенні 1 до 12, призначені для виконання пальчикових трюків. Корпус мотоцикла виготовлений з пластмаси з нанесенням різних спортивних атрибутів. Для демонстрації пальчиковий мотоцикл має спеціальну відкидну ніжку.

Довжина іграшкового пальчикового мотоцикла становить 12 см, а висота 8 см при ширині 20 мм. У ящику йдуть поштучно у трьох розмальовках. Постачаються колекційні модельки мотоциклів в упаковці на пластикових блістерах.

Купити дитячі модельки мотоциклів пальчикових оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою, Джастін.

Мінімальне замовлення пальчикових мотоциклів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
BB14-7

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Машинка
довжина
120 мм
Ширина
20 мм
Висота
80 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: X11-20
Діаметр кульки конструктора трансформера Dinoster у кулі становить 12 см. У ящику 288 штук конструкторів, в упаковці 9 штук Assembling Dinoster. Конструктор з якого можна зібрати популярного героя мультсеріалу про...

Налаштування

Меню