Категорії

Йо-йо світиться пухнастий Зайчик N15-13

У ящику 288 штук силіконових йо-йо Зайчиків, що світяться, в упаковці 12 штук дитячих іграшок оптом.

Діаметр гумового йо-йо Зайчика становить 10 см, висота 10 см. В упаковці 5 кольорів.

Read moreПоказати менше
31,13 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
N15-13
Опис

Дитячі гумові іграшки, що світиться, зроблені у вигляді силіконового йо-йо на руку в образі Кролика прикрашеного кольоровим бантиком метеликом. Крім великих очей, кролик, що світиться йо-йо, має ще довгі вушка, лапки і безліч ворсинок, що робить його схожим на хутряного звірка. Усередині гумового йо-йо помістили кульку, що світиться, що при ударі починає переморгуватися трьома кольорами.

Діаметр йо-йо, що світиться Кролик лупоглазик становить 10 см, а повна висота 0 см. В упаковці 12 штук силіконових йо-йо Зайчик у п'яти кольорах: блакитний, рожевий, зелений, білий, і жовтий.

Купити іграшки дитячі Зайчик оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
N15-13

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Світиться іграшки
Іграшка, що світиться
Так
Ширина
100 мм
Висота
100 мм
Діаметр
100 мм
склад
Силікон
харчування
Батарейки
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню