Категорії

Дитячі конструктори Woma Бронтозавр 589 деталей R59-15

У ящику 48 штук пластмасових конструкторів Woma Brontosaurus оптом

У зібраному вигляді довжина конструктора Бронтозавр становить 46 див, висота 11 див, а ширина 7 див.

Read moreПоказати менше
622,50 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 2 шт
Стан
Новий
Артикул:
R59-15
Бренд:
rating Читати 5 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 5
Опис

Дитячі пластмасові конструктори зроблені за технологією лего і тому легко складаються у фігурки, якими захоплюються ваші діти. Серія конструкторів Діно від світового виробника конструкторів з Китаю Woma присвячена фігуркам динозаврів, які діти можуть зустріти у мультиках та фільмах.

У пластмасовому конструкторі Woma Brontosaurus представлено лего у вигляді динозавра травоїдного Бронтозавра, відрізняється від інших динозаврів довгою шиєю і хвостом. Конструктор складається з 589 дрібних деталей, що робить його цікавим та цікавим для дітей. Як підказка можна використовувати інструкцію. У зібраному вигляді довжина конструктора Стегозавра становить 46 див, висота 11 див, а ширина 7 див.

Дитячий конструктор динозавра Бронтозавра комплектується картонною коробкою з утиском, інструкцією та пакетиками з набором деталей. На коробці є QR код із відео інструкцією збору пластмасового конструктора Woma Brontosaurus .

Купити дитячі пластмасові конструктори Woma Brontosaurus Бронтозавр 589 деталей оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення пластмасових конструкторів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого по оптовим цінам дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
R59-15

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
6 років
бренд
Іграшки оптом
Тип
Конструктор
довжина
50 см
Ширина
70 мм
Висота
30 см
склад
Пластик
Кількість деталей
589 деталей
Comments
Відфільтрувати відгуки
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 5
є маленькі конструктори майнкрафт
відповідь: вже немає
rating 5
rating 5
rating 5
rating 5
ищем конструкторы на опт для мальчиков, такие как танк, техника, машинки и супергерои марвел
відповідь: получаем в октябре
Вам також може сподобатися
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У наборі дві фігурки МайнКрафт. У ящику 144 штуки. Набір складається з двох фігурок Minecraft або фігурки та його зброї. Кожен набір фігурок МайнКрафт запечатаний у...
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом. Поставляються скарбнички сейфи зеленому для хлопчиків, та рожевому кольорі для дівчаток. Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички з кодовим замком та відбитком...
Артикул: SK13-6
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом. Поставляються скарбнички сейфи в золотому та срібному кольорі. Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13...

Налаштування

Меню