Категорії

Акумуляторні ліхтарики L-830 OSL+COB C15-50

У ящику 120 штук світлодіодних ліхтарів L-830 оптом.

Довжина ліхтарика становить 14 см, а діаметр 6 см.

Read moreПоказати менше
62,25 ГРН . 78,85 ГРН
-16,60 ГРН
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
C15-50
rating Прочитайте огляд
Середня оцінка: 4/5 Кількість відгуків: 1
Опис

Китайський акумуляторний ліхтарик L-830 має встановлений світлодіод типу OSL, який дозволить висвітлити на дальність до 200 метрів потужним світловим променем. Корпус акумуляторного ліхтарика L 830 зроблений з ABC пластику, який пом'якшує удар ліхтаря, а також дозволяє тримати ліхтар у руках навіть холодної пори року. Для захисту від вологи клавіша увімкнення та перемикання режимів роботи, а також MicroUSB порт закриваються гумовою вставкою клапаном червоного кольору. Для зручності акумуляторний ліхтарик L830 має шнурок для кріплення на зап'ястя руки.

Ліхтарик працює у трьох режимах: OSL на 100% або економний режим 50%, COB, стробоскоп. Заряджається ручний ліхтарик L-830 за допомогою кабелю MicroUSB, що входить до комплекту постачання. Повний час заряджання китайських ліхтариків становить 4 години. Під час заряджання ручного ліхтарика світиться синій індикатор. Про повний заряд акумуляторного ліхтарика вам повідомить зелений світлодіод.

Для створення розсіяного світла можна використовувати бічний світлодіод COB, який дозволить вам висвітлити до 5 м2 площі.

Купити дешеві китайські світлодіодні ліхтарики L-830 оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення ліхтарів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
C15-50

Лист даних

Країна виробник
Китай
Тип
Ручний ліхтарик
довжина
140 мм
Діаметр
60 мм
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
харчування
Акумулятор
Режими роботи
COB
OSL
Стробоскоп
Заряджання
MicroUSB
Кількість світлодіодів
2 LED
Videos

Click on a thumbnail to load the video

Comments
rating 4
какой аккумулятор стоит
відповідь: 1200 mAh
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню