Категорії

Акумуляторний ліхтарик із зоряним небом 9 XPE + COB CL-W09 C15-14

У ящику 80 штук акумуляторних ліхтарів із зоряним небом оптом.

Довжина ліхтарика становить 17 см, а діаметр 8 см.

Read moreПоказати менше
145,25 ГРН . 290,50 ГРН
-145,25 ГРН
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
C15-14
rating Прочитайте огляд
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 1
Опис

Китайський ручний ліхтарик CL-W09 оснащений 9 LED світлодіодами XPE, які подарують вам потужний промінь довжиною до 300 метрів. Для розсіяного сяйва можна використовувати 3W COB діод. Крім цього, акумуляторний ліхтар CL-W09 має проекцію зоряного неба, що буде ідеальним рішенням для створення затишного сну для вашої дитини.

Корпус ліхтарика CL-W09 зроблений із пластмаси з протектором, що дозволить вам зручно, а найголовніше надійно тримати ліхтар у руках. Для захисту ліхтарика від бризок і крапель має захисний клапан червоного кольору на порті зарядки.

Заряджається ліхтар від мережі 220 Вт за допомогою кабелю USB - microUSB, що входить до комплекту постачання. Приблизний час заряджання китайського ліхтарика становить 2 години. Місткість акумулятора становить 1200 mAh, яких вистачить на 5 годин впевненого свічення.

Фронтальні діоди ліхтаря CL-W09 працюють у трьох режимах: 100%, 50% та стробоскоп, а COB у двох режимах: інтенсивний та економний. Крім цього, є ще й режим зоряного неба, який не лише яскраво світить, а й обертається. Ви можете вибрати один із 7 різних колірних наборів.

Купити ручні акумуляторні ліхтарики CL-W09 оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення ліхтарів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
C15-14

Лист даних

Країна виробник
Китай
Тип
Ручний ліхтарик
Іграшка, що світиться
Так
довжина
170 мм
Діаметр
80 мм
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
харчування
Акумулятор
Режими роботи
COB
XPE
Стробоскоп
Ємність аккумулятору
1200 mAh
Індикація заряду
Є
Заряджання
MicroUSB
Кількість світлодіодів
10 LED
Comments
rating 5
а ночник звездное небо у вас бывает в продаже, а то мы не нашли
відповідь: нет, таким не торгуем
Вам також може сподобатися
Артикул: SK16-1
У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом. Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною...
Артикул: SK16-3
У ящику 216 штук ляльок ЛОЛ. В упаковці 6 штук пластмасових ляльок LOL оптом. Висота ляльки LOL становить 24 см, а ширина 7 см. Кожна лялька ЛОЛ одягнена в індивідуальний одяг, а також має кольорове акрилове волосся,...
Артикул: P4-8
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-5
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. В одній коробці зібрано 16 окремих конструкторів по 50...

Налаштування

Меню