Категорії

Іграшка повторюшка Український Співающий Кактус у вишиванці

У ящику 100 штук музичних Кактусів повторюшок в одязі акумуляторних, що світяться.

Висота Кактуса повторюшки становить 32 див, а ширина 15 див.

Read moreПоказати менше
147,00 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 5 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK21-1
Опис

Кактус повторюшка може повторити за вами, а також ви можете записати свій голос. Крім цього, є спеціальна клавіша за допомогою, якою ви можете вибрати один із 120 треків на УКРАЇНСЬКІЙ ТА АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ.

Працює музичний кактус від акумулятора, який заряджається від USB, що входить до комплекту постачання. Крім того, що кактус співає, повторює та танцює він також і світиться по всьому тілу.

Трендова іграшка 2021 року зроблена у вигляді м'якої іграшки антистресу співаючого зеленого кактуса, одягненого в одяг та з капелюхом, який посаджений у коричневий горщик. У ящику 5 видів кактусів у вишиванках білого, жовтого, рожевого, синього та зеленого кольорів.

Висота танцюючого та співучого кактуса повторюшки становить 33 см, а ширина 15 см. Кожен кактус запакований в індивідуальний пакет. В комплект поставки входить акумулятор і зарядний кабель USB.

Купити дитячі інтерактивні іграшки музичні Кактус повторюшка у вишиванці оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення дитячих іграшок оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого по оптовим цінам дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK21-1

Лист даних

вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Інтерактивні іграшки
довжина
30 см
Ширина
150 мм
Висота
30 см
склад
Пластик
харчування
Акумулятор
Videos

Click on a thumbnail to load the video

Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK32-2
У шухляді 600 штук великих брелоків на сумку у вигляді м'якої іграшки черепашки з акриловими очима. В упаковці 12 штук м'яких брелок Черепашка оптом. Висота брелока Черепашка складає 12 см, а ширина 10 см.
Артикул: SK20-1
У ящику 1200 штук кульок ЛОЛ оптом. В упаковці 20 штук сюрпризів у кулі LOL оптом. Діаметр кульки складає 6 см, а висота лялечки Лол LOL становить 5 см, а ширина 3,5 см. Крім пластикової ляльки Лол в комплект входять...
Артикул: SK33-15
1У ящику 360 штук заводних машинок інерційних позашляховиків Stunt Cars. В упаковці 12 штук інерційних машинок у блакитному, жовтому, салатовому та рожевому кольорах. Довжина інерційних машинок гоночних позашляховиків...

Налаштування

Меню