Категорії

Іграшка Маленька поні Єдиноріг (Little Pony Unicorns) у конверті P11-6

У ящику 360 штук маленьких поні Єдиноріжок оптом. В упаковці 12 штук конячок у фіолетовому, білому та рожевому кольорі.

Висота конячки маленької поні Єдинорога Little Pony Unicorns 10 см, а ширина 10 см. Кожна конячка має маленькі крила на спині та кольорове акрилове волосся на гриві.

Read moreПоказати менше
62,25 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
P11-6
Бренд:
Опис

Іграшка Маленька поні Єдиноріг (Little Pony Unicorns) – це незамінна знахідка для всіх дітей! Веселі та яскраві конячки, упаковані в конверт, обов'язково привернуть увагу вашого малюка та подарують йому нескінченну кількість радісних моментів.

У кожній упаковці ви знайдете 12 конячок різних кольорів: фіолетовий, білий та рожевий. Цей прекрасний набір дозволить вашій дитині створити свій власний світ казкових персонажів. Висота кожної конячки маленької поні Єдинорога Little Pony Unicorns складає 10 см, а ширина також дорівнює 10 см. Кожна конячка оформлена маленькими крилами на спині та густою гривою з яскравого акрилового волосся. Ці кумедні та неповторні деталі надають іграшкам особливий шарм, а також дають можливість вашій дитині безмежно фантазувати та створювати дивовижні зачіски для своїх поні.

Наша іграшка, виготовлена з м'якого пластику з прогумованим покриттям, ідеально підходить для дитячої гри. Вона безпечна для вашої дитини і забезпечує максимальну зносостійкість, щоб ваш малюк міг насолоджуватися грою щодня. Іграшка Маленька поні Єдиноріг стане чудовим подарунком для дівчаток та хлопчиків від 3 років. Вона розвиває уяву, моторику рук, а також допомагає у створенні свого маленького світу казок та пригод. Наша іграшка виготовлена в Китаї та відповідає найвищим стандартам якості. Ви можете бути впевнені, що вона прослужить вашій дитині довгий час і стане її вірним супутником під час гри.

Не втрачайте нагоди придбати цю унікальну іграшку оптом! Вона підійде для домашньої колекції, доповнення до дитячого садка або просто для радості вашої дитини. Порадуйте свого малюка іграшкою, в якій кожна конячка буде уособленням магії та чарівництва!

Купити дитячі ляльки маленькі поні Єдиноріжки Little Pony Unicorns оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення ляльок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P11-6

Лист даних

Количество в ящике, шт
360
Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Ширина
100 мм
Висота
100 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK15-5
Довжина ручного вентилятора з функцією генератора мильних бульбашок Єдиноріжка Поні складає 23 см, ширина 7 см. У ящику 192 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 12 штук механічних вентиляторів генераторів...
Артикул: P4-7
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-8
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-5
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. В одній коробці зібрано 16 окремих конструкторів по 50...

Налаштування

Меню