Категорії

Фігурки Майнкрафт Minecraft у подарунковій коробці SK1-22

Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см.

У ящику 240 штук. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в подарунковій коробці з вітражною вставкою.

Read moreПоказати менше
78,85 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 5 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK1-22
Бренд:
Опис

Влаштовуйтесь зручніше і готуйтеся відправитися у захоплюючий світ Майнкрафт з набором фігурок Minecraft у подарунковій коробці! Цей набір – ідеальний подарунок для юних шанувальників цієї популярної гри. Усередині подарункової коробки ви знайдете не лише фігурки своїх улюблених героїв Майнкрафт, але й додаткові аксесуари, які додадуть грі ще більше реалізму та веселощів. У кожному пакетику крім фігурки обов'язково є машинка або вихованець довжиною до 9 см. Таким чином, ваша дитина зможе перетворити свою гру на справжню пригоду!

Набір складається з фігурок героїв Майнкрафт та машинок, усі елементи запечатані у стильну подарункову коробку з вітражною вставкою. Завдяки цьому формату, ви можете бути впевнені, що подарунок буде оформлений елегантно та привабливо – ідеально для дитячого свята або особливого випадку. Кожна фігурка має висоту 8 см і ширину 5 см, що робить їх ідеальними для рук малюка. Вони легкі, зручні та зроблені із безпечного пластику, що гарантує довгий термін служби та зберігає безпеку вашої дитини.

Кількість фігурок у ящику 240 штук, так що ви можете бути впевнені, що ігрове поле Майнкрафт буде повністю заповнене різноманітними персонажами та аксесуарами. Це чудова можливість для вашої дитини виявити свою фантазію та створити власний світ! Набір фігурок Minecraft виготовлений у Китаї, країні з багатою історією виробництва якісних іграшок для дітей. Якість кожної деталі – на найвищому рівні, щоб гарантувати вашій дитині максимальне задоволення від гри. Набір рекомендується для дітей віком від 3 років. Він ідеально поєднується з іншими іграшками Minecraft чи може бути використаний як самостійний набір. Ваша дитина зможе створювати свої власні історії з героями Майнкрафт та машинками, що розвиває її уяву та творчі навички.

Не пропустіть можливість порадувати свою дитину чудовим подарунком! Придбайте набір фігурок Minecraft у подарунковій коробці прямо зараз і відкрийте для нього двері в світ Майнкрафт!

Купити дитячі набори фігурок Майнкрафт Minecraft оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK1-22

Лист даних

Количество в ящике, шт
240
Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Minecraft
Тип
Конструктор
довжина
90 мм
Ширина
50 мм
Висота
70 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У наборі дві фігурки МайнКрафт. У ящику 144 штуки. Набір складається з двох фігурок Minecraft або фігурки та його зброї. Кожен набір фігурок МайнКрафт запечатаний у...
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом. Поставляються скарбнички сейфи зеленому для хлопчиків, та рожевому кольорі для дівчаток. Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички з кодовим замком та відбитком...
Артикул: SK13-6
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом. Поставляються скарбнички сейфи в золотому та срібному кольорі. Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13...

Налаштування

Меню