Категорії

Металеві машинки Alloy Car з 3 запусками N12-4

В ящику 2100 машинок. В одній упаковці 35 штук металевих машинок спортивних легкових автомобілів з 3 запусками для гонок

Довжина машинки 7 см, висота 1 см, а ширина 3 см.

Read moreПоказати менше
9,13 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 35 шт
Стан
Новий
Артикул:
N12-4
Бренд:
rating Читати 4 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 4
Опис

Racing car зроблені у вигляді гоночних машинок для організації гонок. У набір машинок вхід три механізми запуску, за допомогою якого ви можете зробити гоночні заїзди на 35 машинок. Дно машинки зроблено з чорного пластику, а верх машинки з металу. Поверх металу зовнішня сторона машинки покрита кольоровою плівкою із зображенням частин машини.

Довжина машинки 7 см, висота 1 см, а ширина 3 см. В упаковці 35 штук металевих машинок різного кольору. Машинки запаковані в картонну коробку зеленого кольору з пластиковою вставкою білого кольору.

Дитячі металеві модельки машинок призначені для дітей від трьох років. В упаковці зібрано 35 машинок в різних кольорах і формах.

Купити дитячі іграшки машинки металеві Racing Alloy Car з запусками оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсел, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення металевих машинок оптом становить 25 долларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святому Валентину, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
N12-4

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Металеві машинки
довжина
70 мм
Ширина
30 мм
Висота
10 мм
склад
Метал
Пластик
Comments
Відфільтрувати відгуки
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 5
rating 4
rating 5
rating 5
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню