Категорії

Металеві машинки Патрульна поліція X14-24

У ящику 240 штук, а в дозі 120 шт металевих моделей машин поліції у білому, синьому та чорному кольорах.

Довжина металевих моделей машин Police складає 12 см, а ширина залізних машинок складає 5 см.

Read moreПоказати менше
58,10 ГРН . 91,30 ГРН
-33,20 ГРН
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 3 шт
Стан
Новий
Артикул:
X14-24
Бренд:
Опис

Залізні моделі машинок зроблені у вигляді американських машин поліції в чорному, синьому та білому кольорі. На даху машин Police встановлені пластмасові імітатори світлових маячків. На дверцятах, а також капоті металевих машин є написи англійською Police, а на даху ще й порядковий номер патрульної машинки. Кожна машинка поставляється в індивідуальному впакуванні з вітражною вставкою.

Довжина інерційних машин Поліція складає 12 см, а ширина 5 см при висоті в 4.5 см. Машинки оснащені задньопривідним інерційним мотором. Постачаються моделі машин у вітражній подарунковій коробці.

Купити інерційні металеві машинки Патрульна Поліція Police оптом з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення металевих машинок моделей оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
X14-24

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Металеві машинки
довжина
120 мм
Ширина
50 мм
Висота
50 мм
склад
Метал
харчування
Інерційне
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню