Категорії

Перегони металеві машинки Седан Fire в коробці X14-11

У ящику 288 штук, а в дозі 144 шт. металевих моделей машин Вогонь в кузові седана.

Довжина металевих моделей машин Fire складає 12 см, а ширина латунних машинок складає 5 см.

Read moreПоказати менше
58,10 ГРН . 83,00 ГРН
-24,90 ГРН
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
X14-11
Бренд:
Опис

Металеві машини зроблені зі сплаву алюмінію, свинцю та хрому з максимально точним дизайном спортивних машин у кузові седан як то, шевроле, форд, кіа, тойота. Довжина металевих машинок Вогонь становить 12 см, а ширина 4 см. Металеві спорткари зроблені у жовтому, червоному та зеленому кольорі.

На машинках нанесено розмітку у вигляді мов полум'я, що знаходиться на дверях, капоті та даху металевих моделей. Машинки Fire виготовлені у вигляді дводверних американських спортивних машин у співвідношенні 1:32. Дверцята металевих машинок відчиняються. Скло металевих моделей спортивних автомобілів зроблено з акрилового скла чорного кольору.

Машинки оснащені інерційним двигуном, для заводу якого вам потрібно здати машинкою назад.

Купити металеві машинки Седан Вогонь оптом з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення металевих машинок моделей оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
X14-11

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Металеві машинки
Іграшка, що світиться
Так
Звуки
Мелодія
довжина
120 мм
Ширина
45 мм
Висота
60 мм
склад
Метал
харчування
Інерційне
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню