Категорії

Набір пластмасових морських тварин Антарктида P2-17

Середня довжина гумових фігур морських тварин становить від 12 до 15 см, а висота від 3 до 15 см.

У ящику 504 штук морських тварин Антарктиди. В упаковці 6 штук морських тварин, як то, чорний пінгвін з білим животом і жовтою шиєю, синій кашалот, коричневий тюлень, дельфін, чорна акула, коричневий з чорними смужками та великими зубами морж.

Read moreПоказати менше
27,81 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 6 шт
Стан
Новий
Артикул:
P2-17
Опис

Набір пластмасових морських тварин "Антарктида" - це дивовижний набір іграшок, який порадує кожну дитину і забирає її в захоплюючий світ підводного царства. Що включає 6 фігурок, кожна з яких має свою унікальну форму і яскраве забарвлення. Чудовою перевагою цих іграшок є їхній розмір. Вони мають середню довжину від 12 до 15 см та висоту від 3 до 15 см, що робить їх досить великими, щоб бути помітними та зручними у використанні руками дитини.

У кожній упаковці ви знайдете найпопулярніші мешканці антарктичного океану. Чорний пінгвін з білим животом і жовтою шиєю, синій кашалот, коричневий тюлень, дельфін, чорна акула та морж з коричневими смужками та великими зубами. Всі вони виконані з міцної пластмаси, яка забезпечує довговічність та збереження фігурок протягом тривалого часу. Ці іграшки не тільки чудово розважать вашу дитину, а й сприяють її розвитку. Вони допомагають розширити знання про тварин та природу, а також розвивають у дітей уяву та творчі навички при грі.

Набір морських тварин "Антарктида" також стане чудовим подарунком для будь-якого малюка. У наборі міститься аж 6 штук морських мешканців антарктиди, що гарантує, що дитина знайде свого улюбленого персонажа. Крім того, ці іграшки можуть послужити як сувеніри, які нагадають про ваші пригоди в морі або навколишню природу.

Іграшки виготовлені в Китаї, де дотримуються всіх стандартів якості та безпеки. Вони рекомендовані для дітей віком від 3 років.

Не пропустіть можливість купити цей унікальний набір морських тварин Антарктида. Вони чудово впишуться в колекцію дитячих іграшок і принесуть чимало радості вашій дитині. Купуйте та насолоджуйтесь грою разом з набором морських тварин Антарктида!

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P2-17

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
довжина
150 мм
Ширина
60 мм
Висота
150 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK11-2
У ящику 360 штук силіконових йо-йо, що світяться, у вигляді героїв гри Хаггі Ваггі , в упаковці 12 штук дитячих іграшок оптом. Висота гумового йо-йо Хагі Вагі складає 14 см, а ширина 9см. В упаковці 3 кольори: синій,...
Артикул: SK16-3
У ящику 216 штук ляльок ЛОЛ. В упаковці 6 штук пластмасових ляльок LOL оптом. Висота ляльки LOL становить 24 см, а ширина 7 см. Кожна лялька ЛОЛ одягнена в індивідуальний одяг, а також має кольорове акрилове волосся,...
Артикул: SK16-1
У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом. Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною...
Артикул: SK1-16
Довжина героїв Minecraft складає від 6 до 10 см, ширина від 2.5 до 6 см. У ящику 240 блістерів по 8 штук героїв Майнкрафт, які комплектуються зброєю, такою, як промінь, меч, палиця, кирка, диски та інші. Усі набори...

Налаштування

Меню