Категорії

Набір гумових тварин Немо P2-18

Середня довжина пластмасових фігурок морських тварин Кариби становить від 12 до 15 см, а висота – від 3 до 15 см.

У ящику 672 штуки морських тварин Немо. В упаковці 8 штук морських тварин, як червоно-зелений рак, коричневий з чорними смугами і великими зубами морж, коричневий тюлень з чорною спинкою і ластами, сірий краб, жовта черепаха, акула, коричневий скат, сірий кит.

Read moreПоказати менше
26,15 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 8 шт
Стан
Новий
Артикул:
P2-18
Опис

Представляємо вам неймовірно барвистий та захоплюючий набір гумових морських тварин Немо! Цей набір - ідеальне доповнення до вашої колекції іграшок та чудовий варіант для захоплюючої гри вашої дитини. У ящику міститься цілих 672 штук морських тварин Немо оптом, що дозволить створити справжню підводну сцену прямо у вас у кімнаті. У прозорому пакеті 8 штук мешканців морських глибин. Усі фігурки виготовлені з високоякісної пластмаси та мають середній розмір, від 12 до 15 см у довжину та від 3 до 15 см у висоту. Завдяки докладному опрацюванню кожної деталі вони виглядають дуже реалістично і привабливо.

У наборі представлені різні види морських мешканців: від червоно-зеленого раку до сірого кита. Ви просто не зможете встояти перед чарівністю кожної фігурки! Кожен аксесуар має свій унікальний функціонал, який дозволяє дитині розкрити свою фантазію та уяву. Наприклад, краб може хапати предмети своїми клешнями, а черепаха рухається подібно до справжньої. Акула має білі зуби, а морж – напрочуд реалістичні зуби та морську гриву. Набір гумових морських тварин Немо стане чудовим подарунком для всіх любителів морських сувенірів та дітей, захоплених океаном. Він додасть атмосферу пригод та розваг у будь-якій ігровій ситуації. Ці пластмасові іграшки виробляються в Китаї, країні, багатій на природні ресурси і справжнім експертом у виробництві якісних товарів. Вони відповідають усім міжнародним стандартам безпеки та призначені для дітей віком від 3 років.

Не пропустіть можливість порадувати свою дитину яскравим та захоплюючим подарунком! Замовте набір гумових морських тварин Немо прямо зараз і дозвольте вашій дитині поринути у світ пригод та фантазії!

Купити гумові набори морських тварин Немо оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P2-18

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
довжина
150 мм
Ширина
60 мм
Висота
150 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK1-19
Довжина героїв Minecraft складає від 6 до 12 см, ширина від 2.5 до 6 см. У ящику 240 блістерів по 4 штуки героїв Майнкрафт, які комплектуються зброєю, як промінь, меч, палиця, кирка, диски та інші. Всі набори...
Артикул: SK13-5
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.
Артикул: P4-7
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-8
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...

Налаштування

Меню