Категорії

Набір намистин бісеру для створення браслетів Метелик P17-11

У ящику 168 штук дитячих наборів пластмасових намистин для створення браслетів.

Довжина коробки набору намистин становить 28 см, ширина 21 см, а товщина 3 см.

У набір входить нитка волосінь, 4 кольори кулькових намист, а також намисто черепашки, корали, морські зірки, намистини з літерами.

Read moreПоказати менше
136,95 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
P17-11
Бренд:
Опис

Набір намистин для створення браслетів "Метелик" - це унікальний продукт, який дозволить вашій маленькій принцесі виявити свою творчу натуру! У ящику цього 168 штук дитячих наборів для плетіння браслетів, серед яких різні кольорові намисто, нитка, волосінь для створення унікальних браслетів і навіть намисто з літерами.

Головна перевага цього набору – його різноманітність. Вам не потрібно замислюватися, які намисто використовувати для створення ідеального браслета, адже в цьому наборі є все, що вам може знадобитися - від яскравих кулькових бус, до намистин у формі черепашок, коралів та морських зірок. Така різноманітність дає можливість вашій дочці створювати браслети в різних стилях - від красиво-традиційних до казково-загадкових.

Крім того, набір намистин "Метелик" поставляється в компактній коробці, розміри якої складають всього 28 см завдовжки, 21 см завширшки і 3 см завтовшки. Це означає, що ваша дитина може взяти цей набір намистин із собою в поїздку, на прогулянку або навіть до подруги. Жодних обмежень – лише свобода творчості скрізь, де вона захоче.

Набір намистин "Метелик" підходить для дітей від 3 років. Він був розроблений спеціально для маленьких рук та представлений у безпечному пластиковому виконанні. Таким чином, ви можете бути впевнені, що ваша дитина буде грати в безпечній та розважальній грі протягом тривалого часу.

Не упускайте можливість розкрити творчий потенціал вашої дитини за допомогою набору намистин "Метелик"! Придбайте його вже сьогодні і дайте вашій доньці можливість створювати неповторні браслети, якими вона зможе пишатися та радувати своїх друзів та близьких.

Купити дешеві набори намистин для плетіння браслетів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P17-11

Лист даних

Количество в ящике, шт
168
Країна виробник
Китай
вік
3 роки
Тип
Набір аксесуарів
довжина
30 см
Ширина
200 мм
Висота
30 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK17-10
У ящику 96 штук дитячих наборів пластмасових намистин для створення браслетів. Довжина коробки набору намистин становить 28 см, ширина 21 см, а товщина 3 см. У набір входить нитка волосінь, 4 кольори кулькових намист,...

Налаштування

Меню