Категорії

Світиться кулі Бобо Bobo на паличці 3 режиму 20 дюйма N14-1

Світиться кулі на паличка оснащені світловим led діодами в кількості 30 штук.

Довжина палички прозорою 70 см, довжина ручки 23 см. Діаметр кульки в спущеному вигляді становить 16 см, а в надутому до 35 см.

У ящику 500 штук куль Бобо оптом Україна, Одеса, 7 км

Read moreПоказати менше
19,92 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 50 шт
Стан
Новий
Артикул:
N14-1
rating Читати 4 відгуки
Середня оцінка: 4.5/5 Кількість відгуків: 4
Опис

Представляємо вам популярну іграшку і незамінний атрибут вечірньої та нічної прогулянки, який ви зможете купити оптом у нас, а в роздріб в будь-якому парку вашого міста.

Світиться кулі на паличці оснащені світловим led діодами в кількості 30 штук. Довжина палички прозорою 70 см, довжина ручки 23 см. Діаметр кульки 20 дюймів в спущеному вигляді становить 16 см, а в надутому до 45 см.

Світиться кулі Bobo працюють в трьох режимах - постійне світло, мерехтіння, повільне мерехтіння. Перемикання режимів світіння надувного кулі відбувається за допомогою перемикача на ручці, де також є відділ для трьох пальчикових батарейок, які в комплект поставки не входить.

У комплект набору повітряної кульки входить полівінілхлоридний куля Бобо діаметром 20 дюймів, трубочка прозора, ручка кольорова з світлодіодною стрічкою на 30 led діодів і утримувач кульки.

Купити світиться кулі на батарейках Bobo мерехтливі миготливі оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсел, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення світяться куль Бобо становить 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святому Валентину, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
N14-1

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Надувна кулька
довжина
900 мм
Ширина
18 дюймів
Висота
900 мм
Діаметр
24 дюйми
склад
Пластик
Полівінілхлорид
харчування
Батарейки
Comments
Відфільтрувати відгуки
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 4
это на три или 2 батарейки
відповідь: шарик бобо на 3 батарейки которые не входят в комплект
rating 4
rating 5
rating 5
Вам також може сподобатися
Артикул: P4-7
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-8
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. У наборі зібрано у середньому 50 деталей. У ящику 960...
Артикул: P4-5
Дитячі конструктори Minecraft у вигляді роботів майнкрафт з безліччю деталей та додатковими аксесуарами, як то, меч, кирка, серпа, стріл, кувалди, сокири та інші. В одній коробці зібрано 16 окремих конструкторів по 50...
Артикул: SK17-16
У ящику 576 штук дитячих конструкторів танків оптом. В упаковці 12 штук пластмасових конструкторів тракторів з ковшами у 6 моделях у зеленому, салатовому, помаранчевому, червоному, синім та жовтому кольорах. Середня...

Налаштування

Меню