Категорії

М'ячі волейбольні 5 розмір Baisidiwei SK31-11

У ящику 60 штук волейбольних м'ячів оптом.

Діаметр надувного волейбольного м'яча зі шкірозамінника становить 35 см.

Дитячі футбольні м'ячі зроблені з екошкіри на основі поліуретану. Всі м'ячі мають гумову камеру, на яку натягнуте кольорове поліуретанове покриття у синьому, червоному, коричневому та чорному кольорах. На м'ячі написано Baisidiwei, а також орнамент у вигляді круглих крапок білого, жовтого чи синього кольору. Кожен м'яч має захисний ніпель.

Read moreПоказати менше
155,40 ГРН .
2-3 дні

Об’ємні знижки

Кількість Ціна за одиницю Ви економите
100 144,90 ГРН 1 050,00 ГРН
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 4 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK31-11
Опис

М'ячі волейбольні 5 розмір Baisidiwei оптом являють собою ідеальний вибір для дитячої гри та занять спортом. У ящику на вас чекають 60 штук високоякісних волейбольних м'ячів, готових радувати своїм функціоналом.

Волейбольні м'ячі цієї серії мають діаметр надувного м'яча 35 см, що робить їх ідеальними для дитячого використання. Виконані з використанням екошкіри на основі поліуретану, вони гарантують довговічність та безпеку під час гри. Кожен м'яч оснащений гумовою камерою, на яку натягнуте кольорове поліуретанове покриття. Вибирайте з різних кольорів – синій, червоний, коричневий чи чорний. На м'ячі присутній надійний ніпель, який забезпечить швидке та комфортне накачування. Особливістю м'ячів Baisidiwei є стильний дизайн. Кожен м'яч прикрашений брендом Baisidiwei та орнаментом у вигляді круглих крапок. Ви можете вибрати орнамент білого, жовтого чи синього кольору, додаючи яскравості до гри.

М'ячі волейбольні 5 розмірів Baisidiwei оптом виробляються в Китаї – країні, відомій своїми високими стандартами якості. Вони рекомендуються для використання дітьми від 3 років та старше. Замовляючи волейбольні м'ячі 5 розміру Baisidiwei SK31-11 оптом, ви отримуєте надійну та якісну продукцію спеціально для дитячої гри. Не втрачайте можливості забезпечити дітей яскравими та активними розвагами з цими поліуретановими м'ячами. Замовте зараз і вразите своїх покупців різноманітністю кольорів та стильним дизайном!

Купити дитячі спортивні волейбольні м'ячі 5 розмірів Baisidiwei оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення волейбольних м'ячів оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK31-11

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
М'яч
Діаметр
350 мм
склад
Поліуретан
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK31-4
Максимальний діаметр м'ячика 25 см. М'ячик оздоблений зображенням мультгероя. В упаковці 1 один малюнок випадковий. У ящику 600 штук райдужних надувних м'ячиків.
Артикул: SK31-2
Максимальний діаметр м'ячика 25 см. М'ячик прикрашений різнобарвним малюнком. В упаковці 1 один малюнок випадковий. У ящику 500 штук райдужних надувних м'ячиків.
Артикул: SK31-1
Максимальний діаметр м'ячика 25 см. М'ячик прикрашений різнобарвним графічним малюнком. В упаковці 1 один малюнок випадковий. У ящику 600 штук надувних м'ячиків оптом.
Артикул: SK31-6
У ящику 60 штук волейбольних м'ячів оптом. Діаметр надувного волейбольного м'яча зі шкірозамінника становить 35 см. Дитячі футбольні м'ячі зроблені з екошкіри на основі поліуретану. Всі м'ячі мають гумову камеру, на...

Налаштування

Меню