Категорії

Дитячі бездротові навушники з вушками котика STN-28 P10-2

У ящику 80 штук дитячих навушників, що світяться оптом STN-28

Висота блютуз навушників Вушка котика становить 24 см, а ширина 19 см.

Read moreПоказати менше
240,70 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 4 шт
Стан
Новий
Артикул:
P10-2
Опис

Дитячі бездротові навушники STN-28 прикрашені вушками котика, що світяться, чим привертають увагу інших дітей і стануть гарною ідеєю на подарунок дитині до Дня народження або на Новий рік і Різдво.

Навушники STN-28, що світяться, оснащені сучасною бездротовою технологією передачі музики стандарту Bluetooth 5.0, що дозволить користуватися дитячими навушниками на відстані до 10 метрів.

Для надійної роботи китайські блютуз навушники світиться дитячі Котик оснащені акумулятором ємністю в 400 mAh, що дозволить вам до 5 годин розмовляти через навушники або до 7 годин слухати музику.

Модель дитячих навушників STN-28 є накладними навушниками з регульованою душкою та поворотними динаміками. Також для зручності ви можете повністю скласти навушники зігнувши дуги.

Загальна висота навушників становить 24 см, максимальна 29 см. Діаметр дуги навушників становить 18 см і може бути збільшена за рахунок розсування дуг, завдяки чому навушники, що світяться, з вушками STN-28 підійдуть як дітям від 4 років, так і дорослим. Діаметр вбудованих динаміків 40 мм.

Купити дитячі блютуз навушники, що світиться з вушками котика STN-28 оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P10-2

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
6 років
бренд
Іграшки оптом
Тип
Дитячі навушники
Іграшка, що світиться
Так
Звуки
Є музика
Ширина
180 мм
Висота
24 см
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
харчування
Акумулятор
Ємність аккумулятору
400 mAh
Заряджання
MicroUSB
Кількість світлодіодів
6 LED
Comments
Вам також може сподобатися
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом. Поставляються скарбнички сейфи зеленому для хлопчиків, та рожевому кольорі для дівчаток. Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички з кодовим замком та відбитком...
Артикул: SK15-2
Довжина ручного вентилятора Котик складає 13 см, ширина 6 см. У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Котик у білому, синьому та фіолетовому кольорі.
Артикул: SK11-2
У ящику 360 штук силіконових йо-йо, що світяться, у вигляді героїв гри Хаггі Ваггі , в упаковці 12 штук дитячих іграшок оптом. Висота гумового йо-йо Хагі Вагі складає 14 см, а ширина 9см. В упаковці 3 кольори: синій,...

Налаштування

Меню