Категорії

М'яки стрибунці 3.2 см у пакеті Зіркове небо N24-1

Діаметр м'ячика стрибунця в банку становить 3.20 сантиметрів. У банку зібрано 6 кольорів стрибунців: рожевий, фіолетовий, салатовий, зелений, синій, блакитний.

У ящику зібрано 2000 штук маленьких стрибунців з блискітками.

Read moreПоказати менше
5,04 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 100 шт
Стан
Новий
Артикул:
N24-1
Опис

Компанія Іграшки оптом пропонує Вам унікальну пропозицію - М'ячики стрибунці 3.2 см у пакеті Зіркове небо N24-1 оптом!

Нас усіх захоплює гра, особливо дітей, і для того щоб грати з ще більшими веселощами і радістю, ми пропонуємо Вам чудові м'ячики стрибунчики розміром 3.2 см. У кожній банці зібрано 6 яскравих і красивих кольорів - рожевий, фіолетовий, салатовий, зелений, синій і блакитний. Ці яскраві кольори і блискітки, що переливаються, на м'ячиках приведуть в захват будь-яку дитину!

Наші м'ячики стрибунці виготовлені з високоякісної гуми, що робить їх дуже міцними та довговічними. Вони не лише стрибають на висоту, а й літають убік, що додає ефектності у ігровий процес. Кожен м'яч має діаметр 32 мм, ідеальний розмір для маленьких ручок дітей.

М'ячики стрибунці - це не тільки дуже цікаві і розвиваючі іграшки, але й корисні. Вони допомагають тренувати спритність, координацію рухів, покращують моторику рук, а також розвивають баланс та силу рук.

Наша продукція виробляється в Китаї, виробником є надійна компанія бренд. Ми гарантуємо якість кожного м'ячика, щоб ваші діти отримали лише найкраще. Наші м'ячики призначені для дітей віком від 3 років і старше.

Замовте у нас оптом яскраві та захоплюючі М'ячики стрибунці 32 мм у пакеті Зіркове небо та порадуйте своїх малюків абсолютно новим виглядом іграшок! Ці маленькі стрибунці з блискітками стануть чудовим подарунком та розвагою для дітей на будь-яке свято!

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
N24-1

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Пострибунчики
Діаметр
35 мм
склад
Сплав
Comments
Вам також може сподобатися

Налаштування

Меню