Категорії

Надувний круг Казковий єдиноріг з блискітками 85 см PA50-48

Діаметр плавального кола білого Єдиноріжки Unicorn 85 см.

В ящику 100 штук плавальних кіл з блискітками оптом Єдиноріг

Read moreПоказати менше
186,75 ГРН .
Розпродано
Повідомте мене, коли буде доступно
Артикул:
PA50-48
Опис

Дитячий плавальний круг зроблений у вигляді казкового однорога з кольоровим рогом, і виступає гривою і хвостом. Половина єдинорога зроблена з білого полівінілхлориду, а інша половина з прозорого. По боках надувного кола є додаткові надувні блоки для більшої стабільності на воді і ніжки для маленьких дітей. Всередині єдинорога помістили блискітки.

Діаметр кола 85 см. Поставляється надувний плавальний круг Unicorn з блискітками в пластиковому пакеті.

Купити дитячі надувні плавальні кола Єдинороги Unicorn білі з блискітками оптом з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Інтайм, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення плавальних кіл з блискітками становить 25 долларів. Сабрина (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гироскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гиробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
PA50-48
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: 1916
У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді трапеції жовтого кольору, прикрашений білими яблуками. Форма кола нагадує розрізане яблуко.
Артикул: 1923
Внутрішній периметр плавального кола із ніжками краб становить 26 см на 21 см. У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді кола, ніс якого прикрашений рожевим крабом з витріщеними чорними очима...

Налаштування

Меню