Категорії

Автомат Orbeez Gun 777-11 L8-15

У ящику 54 штуки дитячої зброї оптом

Довжина дитячої зброї автомата на орбізах Orbiz Gun 777-11 складає 40 см, а висота – 29 см.

Read moreПоказати менше
581,00 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
L8-15
Опис

Дитячі іграшки подарунки для хлопчиків зроблені у вигляді вкороченого автомата спецназу з помаранчевим глушником, прикладом для грудей та балоном для кулі орбіз. Корпус автомата виготовлений з пластмаси пофарбований у колір хакі з помаранчевими та чорними смугами. У набір до дитячого автомата входить два пакетики з орбізами, мішень та інструкція, акумулятор та зарядка від USB, а також насадка для кріплення балона з орбізами, в якому ви можете замочувати гідрогелеві кульки орбізу для зростання.

Працює автомат Orbiz Gun 777-11 від акумулятора, що входить до комплекту постачання. Довжина дитячої зброї автомат на орбізах 777-1 становить 40 см, а висота 29 см. Поставляється дитячий іграшковий автомат на орбізах у подарунковій зеленій картонній коробці.

Купити іграшки дитячі Orbiz Gun 777-11 на орбізах оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення дитячої зброї оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
L8-15

Лист даних

вік
6 років
бренд
Orbeez
Тип
Дитяча зброя
Іграшка, що світиться
Так
Звуки
Мелодія
довжина
40 см
Висота
30 см
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
харчування
Акумулятор
Заряджання
USB
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: D11-1
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарей G13. Довжина лазера вказівки з ліхтариком 6 див. У ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні
Артикул: D11-2
Працюють лазери ліхтарики від трьох батарейок G13. Довжина лазера указки з ліхтариком 6 см. В ящику 1200 штук дитячих ліхтариків лазерів оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні

Налаштування

Меню