Категорії

Настільний акумуляторний вентилятор трансформер Stand Fan A11-20

У ящику 96 штук настільних акумуляторних вентиляторів Stand Fan

Загальна довжина ручного вентилятора акумуляторного Mini Fan складає 19 см, а ширина 11 см. У ящику три кольори акумуляторних вентиляторів: рожевий для дівчаток та зелений для хлопчиків та пастельний як універсальний колір.

Read moreПоказати менше
186,75 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 2 шт
Стан
Новий
Артикул:
A11-20
rating Читати 5 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 5
Опис

Дуже корисний і популярний в спеку настільний вентилятор акумуляторний Stand Fan зроблений в матового пластику. Для максимальної корисної дії ручні акумуляторні вентилятори мають п'ять лопатей, які захищені радіальною сіткою. Діаметр лопатей приблизно 8 см. На ручці є кнопка включення та індикатори заряду акумулятора. У комплект поставки акумуляторного вентилятора входить кабель USB для зарядки від мережі або Повер Банку і підставка для столу. Настільний вентилятор працює на трьох режимах потужності. Завдяки спеціальній конструкції корпусу ви можете його легко скласти або змінити кут обдування.

Загальна довжина ручного акумуляторного вентилятора Stand Fan складає 19 см, а ширина 11 см. У ящику три кольори акумуляторних вентиляторів оптом.

Купити настільні акумуляторні вентилятори Stand Fan оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення анітстресів оптом складає 20 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
A11-20

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Вентилятор
довжина
190 мм
Ширина
110 мм
Діаметр
100 мм
склад
Пластик
харчування
Акумулятор
Videos

Click on a thumbnail to load the video

Comments
Відфільтрувати відгуки
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 5
rating 5
rating 5
rating 5
rating 5
Сколько цветов вентиляторов в ящике
відповідь: 3 цвета
Вам також може сподобатися
Артикул: A5-2
У ящику 288 штук силіконових антистресів тягучок фрукти та овочі. В упаковці 12 штук тягучок пісок у вигляді банана, моркви, баклажану, кукурудзи, огірка. Довжина іграшки антистрес тягучки Овочі та Фрукти становить 15...
Артикул: SK13-14
У ящику 36 штук дитячих іграшкових сейфів у вигляді червоної пожежної машини оптом. Висота іграшки скарбнички сейфа пожежна машина складає 32 см, ширина 16 см, а довжина 11 см. Сейф Пожежна машинка оснащена...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 144 штуки. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...
Артикул: SK13-5
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.

Налаштування

Меню