Категорії

Ручний вентилятор механічний Ведмедик SK15-1

Довжина ручного вентилятора Ведмедик складає 13 см, ширина 6 см.

У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Ведмедик у білому, синьому та рожевому кольорі. На кільцевій дузі ручки зображено мордочка ведмедика з характерним носиком, вухами та очима.

Read moreПоказати менше
20,34 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 24 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK15-1
Опис

Цей ручний вентилятор механічного типу зроблений спеціально для маленьких дітей і надасть їм комфорт та приємне відчуття у спекотні дні. Ведмедик - це привабливий і забавний дизайнерський елемент, який порадує ваших малюків і зробить використання вентилятора ще цікавішим. Розміри цього ручного вентилятора складають всього 13 см завдовжки і 6 см завширшки, що робить його ідеальним для маленьких рук. Завдяки цьому компактному розміру він легко поміщається в рюкзак або сумку і може бути взятий скрізь з собою - в парк, на пляж, на прогулянку або навіть на пікнік.

Вентилятори Ведмедик доступні в трьох барвистих варіантах - білому, синьому та рожевому кольорах. Вони стануть яскравим акцентом дитячої кімнати чи допоможуть створити атмосферу свята на дитячому заході. На кільцевій дузі ручки кожного вентилятора зображена кумедна мордочка ведмедика з характерним носиком, вушками та вічками, що додасть їм ще більше чарівності. Цей ручний механічний вентилятор простий у використанні - його можна увімкнути у будь-який час, просто повертаючи ручку. Він не потребує додаткового харчування і працюватиме протягом тривалого часу, забезпечуючи вашій дитині свіже та прохолодне повітря.

У ящику ви знайдете 864 штуки цих дивовижних механічних вентиляторів Ведмедика. Це чудова можливість придбати їх оптом, що зробить їх ідеальними для дитячих свят, подарунків чи організацій заходів у дитячих центрах та таборах. Ручний механічний вентилятор Ведмедик - це ідеальний подарунок для дітей віком 3 і більше років. Він розважить їх, забезпечуючи при цьому необхідну вентиляцію у спекотні дні. Компанія-виробник з Китаю стежить за високою якістю своєї продукції та пропонує тільки безпечні та надійні товари для дітей. Не проґавте можливість організувати прохолодні та веселі літні дні за допомогою цього привабливого ручного вентилятора механічного типу Ведмедика! Купуйте оптом та створюйте приємні емоції для дітей!

Купити дитячі механічні ручні вентилятори Ведмедик оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK15-1

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Вентилятор
Ширина
60 мм
Висота
130 мм
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
харчування
Механічні
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK15-7
Довжина ручного вентилятора з функцією генератора мильних бульбашок Динозавр складає 23 см, ширина 7 см. У ящику 192 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 12 штук механічних вентиляторів генераторів мильних...
Артикул: SK15-5
Довжина ручного вентилятора з функцією генератора мильних бульбашок Єдиноріжка Поні складає 23 см, ширина 7 см. У ящику 192 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 12 штук механічних вентиляторів генераторів...
Артикул: SK15-2
Довжина ручного вентилятора Котик складає 13 см, ширина 6 см. У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Котик у білому, синьому та фіолетовому кольорі.
Артикул: SK15-3
Довжина ручного вентилятора Жаба складає 13 см, ширина 6 см. У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Жаба у зеленому кольорі. На кільцевій дузі ручки зображено...

Налаштування

Меню