Категорії

Ручний механічний вентилятор Лагушка SK15-3

Довжина ручного вентилятора Жаба складає 13 см, ширина 6 см.

У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Жаба у зеленому кольорі. На кільцевій дузі ручки зображено усміхнене мордочку жаби з червоними губами і великими очима.

Read moreПоказати менше
20,34 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 24 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK15-3
Опис

Зустрічайте ручний механічний вентилятор Жаба - незамінний аксесуар для дитячої гри! Кожен вентилятор виконаний у зеленому кольорі, щоби привернути увагу маленьких шанувальників жаб. Унікальний дизайн включає кільцеву дугу ручки із зображенням усміхненої мордочки жаби, прикрашеної яскравими червоними губами і великими очима. Образ цієї жаби стане справжнім привітанням для дитини!

Що робить цей вентилятор настільки особливим? Довжина Лагушки становить 13 см, а ширина – 6 см. Він зручно поміщається у дитячі ручки, що робить його ідеальним вибором для дітей віком від 3 років та старше. Механічне керування забезпечує простоту використання. Вам не потрібно шукати розетку або батарейки – лише кілька рухів руки, і вентилятор запрацює! Дитина зможе самостійно створювати приємну прохолоду у сонячні дні.

Ручні вентилятори Жаба виготовлені з міцного пластику та забезпечують довгі роки експлуатації. Ви можете бути впевнені в їх якості, оскільки вони виробляються виключно в Китаї – країні, яка славиться своїми надійними та високоякісними товарами. В упаковці є 24 штуки вентиляторів механічного типу. А якщо вам потрібні вентилятори оптом, то ми пропонуємо скриньку з 864 штуками - ідеальне рішення для дитячих заходів, подарунків на день народження або просто для того, щоб поділитися радістю з друзями та близькими! Дайте вашій дитині можливість насолоджуватися влітку з Лагушкою - найяскравішим і найвеселішим ручним вентилятором!

Купити дитячі механічні вентилятори Жаба Жаба оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK15-3

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Вентилятор
Ширина
60 мм
Висота
130 мм
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
харчування
Механічні
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK15-7
Довжина ручного вентилятора з функцією генератора мильних бульбашок Динозавр складає 23 см, ширина 7 см. У ящику 192 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 12 штук механічних вентиляторів генераторів мильних...
Артикул: SK15-5
Довжина ручного вентилятора з функцією генератора мильних бульбашок Єдиноріжка Поні складає 23 см, ширина 7 см. У ящику 192 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 12 штук механічних вентиляторів генераторів...
Артикул: SK15-1
Довжина ручного вентилятора Ведмедик складає 13 см, ширина 6 см. У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Ведмедик у білому, синьому та рожевому кольорі. На кільцевій...
Артикул: SK15-2
Довжина ручного вентилятора Котик складає 13 см, ширина 6 см. У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Котик у білому, синьому та фіолетовому кольорі.

Налаштування

Меню