Категорії

Ручний вентилятор генератор мильних бульбашок Динозавр SK15-7

Довжина ручного вентилятора з функцією генератора мильних бульбашок Динозавр складає 23 см, ширина 7 см.

У ящику 192 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 12 штук механічних вентиляторів генераторів мильних бульбашок Динозавр. Набалдашник мильних бульбашок зроблені у вигляді фігурки динозавра з шипами на спині. При натисканні на ручку ви отримаєте не тільки прохолоду, а й потік мильних бульбашок, які лопатимуться навколо вас.

Read moreПоказати менше
64,33 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK15-7
Бренд:
Опис

Ручний вентилятор генератор мильних бульбашок Динозавр - це унікальний аксесуар, який зробить гру мильними бульбашками ще веселішою та яскравішою! За допомогою цього вентилятора діти зможуть створювати велику кількість мильних бульбашок, які лопатимуться навколо них.

Набалдашник мильних бульбашок зроблений у вигляді фігурки динозавра з шипами на спині, що надає вентилятору додаткового стилю та індивідуальності. При натисканні на ручку вентилятора ви відразу ж відчуєте приємний прохолодний потік повітря, а також побачите потік барвистих мильних бульбашок, які будуть лопатися навколо вас. Це створить неповторну атмосферу та захоплюючий ефект під час гри. Наші ручні вентилятори генераторів мильних бульбашок Динозавр - це не тільки цікавий ігровий аксесуар, але й корисний інструмент для активного відпочинку дітей. Вони розвивають моторику рук, координацію рухів та фантазію, а також допомагають випускати зайву енергію.

Розміри ручного вентилятора складають 23 см завдовжки і 7 см завширшки, що робить його ідеальним для дитячих рук. В упаковці міститься 12 штук механічних вентиляторів-генераторів мильних бульбашок Динозавр, а ящик містить цілих 192 штуки, що є чудовою пропозицією для оптових покупців. Це продукт високої якості, виготовлений у Китаї. Ми гарантуємо його безпеку та довговічність. Підходить для дітей віком від 3 років.

Не пропустіть можливість придбати ці унікальні ручні вентилятори генератори мильних бульбашок Динозавр оптом! Вони стануть чудовим подарунком на день народження, свято або просто приємним сюрпризом для маленького любителя динозаврів та мильних бульбашок.

Купити ручні генератори мильних бульбашок з вентилятором оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK15-7

Лист даних

Количество в ящике, шт
192
Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Вентилятор
Ширина
70 мм
Висота
24 см
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
харчування
Механічні
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK15-5
Довжина ручного вентилятора з функцією генератора мильних бульбашок Єдиноріжка Поні складає 23 см, ширина 7 см. У ящику 192 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 12 штук механічних вентиляторів генераторів...
Артикул: SK15-1
Довжина ручного вентилятора Ведмедик складає 13 см, ширина 6 см. У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Ведмедик у білому, синьому та рожевому кольорі. На кільцевій...
Артикул: SK15-2
Довжина ручного вентилятора Котик складає 13 см, ширина 6 см. У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Котик у білому, синьому та фіолетовому кольорі.
Артикул: SK15-3
Довжина ручного вентилятора Жаба складає 13 см, ширина 6 см. У ящику 864 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Жаба у зеленому кольорі. На кільцевій дузі ручки зображено...

Налаштування

Меню