Категорії

Ручні вентилятори Єдиноріг поні Unicorn SK25-3

Довжина механічного вентилятора Казкова поні складає 15 см, ширина 6.5 см. Механічні ручні вентилятори зроблені у вигляді фіолетового, рожевого і жовтого поні єдинорога Unicorn.

У ящику 720 штуки ручних вентиляторів оптом, в упаковці 24 штуки механічних вентиляторів Unicorn у жовтому, рожевому та фіолетовому кольорі. Працює вентилятор натисканням на білий важіль, який обертає дві лопаті вентилятора.

Read moreПоказати менше
27,30 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 24 шт
Стан
Новий
Артикул:
SK25-3
Опис

Дитячі ігри у спекотні літні дні ніколи не були такими комфортними та веселими! Представляємо вам магічних помічників у вигляді ручних вентиляторів Unicorn оптом, які принесуть свіжість та радість у життя ваших маленьких клієнтів. Кожен маленький фанатик єдинорогів буде у захваті від цих чарівних вентиляторів! Розмір механічного вентилятора Казкова поні складає 15 см завдовжки та 6.5 см завширшки, що робить його зручним та компактним для дитячої руки. А його яскраві кольори та форма поні єдинорога обов'язково сподобаються юним шанувальникам чарівних істот.

У кожному ящику ви знайдете 720 штук ручних вентиляторів оптом, а кожна упаковка містить 24 штучки механічних вентиляторів Unicorn у різноманітних кольорах – жовтому, рожевому та фіолетовому. Такий асортимент дозволить вам догодити всім побажанням та перевагам маленьких покупців. Використання вентилятора - справа проста і зручна. Для включення потрібно натиснути на білий важіль, що запустить у обертання дві лопаті вентилятора. Завдяки своєму механічному управлінню ці вентилятори дуже надійні і прості у використанні дітьми від 3 років.

Ми додаємо велике значення до безпеки, тому всі ручні вентилятори Unicorn виготовлені з високоякісного пластику, який не містить шкідливих речовин, тому ви можете бути впевнені, що вашим маленьким клієнтам не буде загрози для здоров'я. Unicorn – це не тільки функціональний аксесуар, але й яскрава іграшка, яка втілює казковий світ поні однорогів. Нехай вашим діткам супроводжує свіжість та веселощі завдяки вентиляторам Unicorn SK25-3 оптом!

Дитячі механічні вентилятори Єдиноріг Поні оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
SK25-3

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Вентилятор
Ширина
65 мм
Висота
150 мм
склад
Пластик
Управління
Механічне керування
харчування
Механічні
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: P11-6
У ящику 360 штук маленьких поні Єдиноріжок оптом. В упаковці 12 штук конячок у фіолетовому, білому та рожевому кольорі. Висота конячки маленької поні Єдинорога Little Pony Unicorns 10 см, а ширина 10 см. Кожна конячка...
Артикул: SK25-1
Довжина ручного вентилятора Астронавт становить 14 см, ширина 8,5 см. Вентилятори зроблені в образі космонавтів у білих костюмах представлені коричневе ведмежа, рожевий собачка та жовтий лев. У ящику 720 штуки ручних...
Артикул: SK25-2
Довжина ручного вентилятора Фламінго становить 15 см, ширина 7 см. Механічні вентилятори ручні виготовлені у вигляді рожевого, фіолетового та помаранчевого фламінго з чорними дзьобом та жовтими ніжками. У ящику 720...
Артикул: SK25-4
Довжина механічного вентилятора Лимон складає 13 см, ширина 6.5 см. Механічні вентилятори ручні виготовлені у вигляді жовтого лимона та зелених лопатей пелюсток. Ручка ручного вентилятора зроблена у вигляді колби з...

Налаштування

Меню