Категорії

Сквіші антистреси Щенячий патруль PAW Patrol P13-2

Висота сквішу Щенячий патруль становить 11 см, а ширина 8 см. В упаковці зібрано 12 штук сквішів у формі героїв собачок Щенячого патруля

У ящику 504 штук антистресів сквішів Щенячий патруль оптом

Read moreПоказати менше
49,80 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
P13-2
Бренд:
Опис

Іграшка Сквіші антистреси Щенячий патруль PAW Patrol - це ідеальне рішення для всіх маленьких фанатів знаменитого мультсеріалу "Щанячий патруль". Упаковка включає цілих 12 штук сквішів у формі героїв собачок з популярного мультика. А в ящику знаходиться цілих 504 штуки цих чудових антистресових іграшок оптом.

Висота сквішу Щенячий патруль становить 11 см, а ширина 8 см, що робить їх ідеальними для дитячої руки. Кожен цуценя антистрес упакований в індивідуальний пакет.

Ця іграшка не тільки допоможе розслабитися та зняти стрес, але й дасть можливість дитині повністю поринути у світ улюбленого серіалу. Кожен сквіш виготовлений з високоякісного поліуретану, що гарантує його довговічність та надійність. Вони м'які, приємні на дотик, ідеально підходять для стиснення та випускають приємний аромат. Грати з цими сквішами – одне задоволення! Такі антистреси абсолютно безпечні для дітей, тому що пройшли всі необхідні перевірки та сертифікації. Вони призначені для дітей віком від 3-х років, що робить їх ідеальним подарунком для малюків.

Бренд PAW Patrol всесвітньо відомий своїми високоякісними та інноваційними іграшками. Вони постійно радують своїх маленьких шанувальників новими та цікавими розробками. Іграшки цієї серії завжди знаходяться у тренді та є відмінним варіантом для подарунка.

Антистреси сквіші PAW Patrol - це ідеальне поєднання веселощів, комфорту та безпеки. Пориньте у фантастичний світ Щенячого Патруля разом із цими дивовижними іграшками!

Купити дитячі іграшки антистреси сквіші Щенячий патруль оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P13-2

Лист даних

Количество в ящике, шт
600
Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Антистрес
Висота
110 мм
Діаметр
80 мм
склад
Поліуретан
Videos

Click on a thumbnail to load the video

Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: A5-2
У ящику 288 штук силіконових антистресів тягучок фрукти та овочі. В упаковці 12 штук тягучок пісок у вигляді банана, моркви, баклажану, кукурудзи, огірка. Довжина іграшки антистрес тягучки Овочі та Фрукти становить 15...
Артикул: SK13-14
У ящику 36 штук дитячих іграшкових сейфів у вигляді червоної пожежної машини оптом. Висота іграшки скарбнички сейфа пожежна машина складає 32 см, ширина 16 см, а довжина 11 см. Сейф Пожежна машинка оснащена...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 144 штуки. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...

Налаштування

Меню